o pletenje

 

Čudoviti svet kvačkanje

Glede na različne vrste zank, ki pa so, ki izhajajo iz treh glavnih tipov:  zrak zanke  stolpec, ne da bi yo in kolone z yo . Torej so prestopile zanke, gumbi in druge različice elementov, ki skupaj povzročijo  kvačkanje vzorcev.  Ampak, da bi obvladali tehnike pletenja, kot tudi z zankami, načeloma dovolj, da se naučijo, kako izvajati osnovne vzorce. Različne  vključujejo v povprečju od pet do sedem od teh vzorcev.

Verjetno boste mogli izvedeti, če lahko prebrati in razumeti sistem.  Diagrami kažejo, kako plesti bi bilo treba storiti, je, kaj zanke, in v kakšnem vrstnem redu prikazani. V nekaterih primerih, vzorci kvačkanje more storiti, ne da bi te sisteme.  Na primer, to je možno, če je številka je le ena različica kolone, in ni nobene potrebe, da pokažejo svojo različne kombinacije.

Najpogostejši vzorci kvačkanje kavelj je določen element splošnega vzorca, ki jih je pozneje mogoče ponoviti tolikokrat, kot analogijo. Ta serija je del  rapport, in  pokazal, kako se ustvari rapport.  Vsak rapport vsebuje določeno število zank verige, ki se imenuje mnogoterost.

Na diagram, če je to potrebno, navedite mnogoterost rapport, kot tudi število ponovitev zraka, ki v kombinaciji s stolpci in ustvarite navzkrižno vzorcev kvačkanje.  Ko se razvijejo svoje sposobnosti in izberite bolj zapletene vzorce, je priporočljivo, da ustavi na tiste od njih, razen tam, kjer sheme so tudi nekaj slik pleteni po tej shemi rapport.

To bo omogočilo, da izberete natančno vzorce križ pletenja, ki bo zanimiv za vas in koristna tudi v prihodnje.  Najpogosteje, opis vzorca, je, kot sledi.  Prvi opisal prvo vrstico, nato drugi in tako naprej.  Postopek se odraža v diagramih v zaporedju podatkov vrste pletenje.

Vsaka serija se začne z enim od zank:  dvigovanje ali obračanje.  Kot smo rekli, shema ponavadi prikaže le rapport, ki je omejeno z zvezdicami. To je, da posnema rapport morate ponoviti tisti del sheme, ki leži med zvezde.  Če jih potrebujete za dokončanje serije, potem je ta del sheme se uporablja, ki se nahaja za zvezdico, ki opisuje rapport.

Key vzorci omogočajo puloverji. Glede na kljuko oddajajo različne vzorce za kratko in za dolgo kljuko. Za kratek kavelj najbolj priljubljenih vzorci so  gosto vzorec  Šahovnica 3 * 3,  dolge zanke,  dvobarvna vzorec (a preprosto Šahovnica) in drugi.  Naučite se ti vzorci vas bo popeljala v čudoviti svet kvačkanje. Na osnovi materialov iz

vzorci za pletenje, kvačkanje, kvačkanje, pletenje