o pletenje

 

Bulk cvetje kvačkanje

DELAVNICA kvačkane rože z lepo zavitimi cvetni listi so narejeni na istem načelu pletenje. Različni vzorci provyazyvaniya cvetni listi, ki je posledica, da se sami lep način cvet. Shema pletenja začne z barvo podlage podatki vyvyazyvaniya od cvetja in vsi približno enake.

Na primer, menijo, cvet z občutljivo Latice: Za začetek pletenja cvet tip verige z dne 6. zraka zanke, in je zaprt v ring povezovanje kolone. Bulk Flowers kvačkanje kaveljPotem pa v ring pletene vzorec kvačkanje cvet na 16 ali 18 stolpcev z yo.     Potem se začne plesti hrbtenica cvet v krogu izmenično verige iz zraka zanke in barih z yo.

Prvič, dial potrebno število dvig zank, ki ustreza višini kolone z provyazyvaemyh yo. Potem * pletene zanke verige zraka na sistemu in stil pletene zahtevano število yo z uvedbo kavelj skozi zanko prejšnjih zapored, ponovite z *. Torej podlagi cvet je pripravljen, da začne z vyvyazyvat cvetnih listov: 1. številka w / o vezanje verige in po njej s stilom yo.

Next, pa delo in vezane v okviru sheme Latica 2. in 3. zraven sem in tja. Po končani tretji seriji popraviti Latica pletene povezuje stolpcu na naslednjo zanko začetne obroča, da bi Lug ni ščetinastimi. Naslednja pletene 4. vrstici in 5. dokončna, dekorativni železnici, zraku in izmenično sklopno zanko.

Complete dekorativne cevi namesto naslednjega verige, na napačni strani povezuje stolpcev, pojdite na vrhu verige in začeti vyvyazyvat naslednji Latica.     Tako pletene vsi cvetni listi od izbranega načina. Če boste končali v zadnji vrsti cvetnih listov letev na vrhu je, pojdite na začetku naslednjega verige, ki povezuje provyazyvaya stolpci z vnosom hook v zadnjem pol zanke od znotraj. Na podlagi gradiva www.liveinternet.ru

cvet diagram pletenja, kavelj, nežen, yo