o pletenje

 

Beautiful openwork vzorec

lep vzorec openwork kvačkanjelep vzorec openwork iz revije Knitting kvačkanje bo kvačkani šali, rute, šal, in morda vas navdihne pletenje na lepo obleko ali Sundress. Ta vzorec se razlikuje od nenavaden način provyazyvaniya pod oboki sc, ki tvorijo tridimenzionalno grebeni. Za pridobitev tanek jasen vzorec primeren mercerizirani bombažne preje, z rahlim leskom.

Začnite pletenje z vrsto verige iz zraka zank je menila, da rapport vzorec v širini sestavljena iz 12 zank. Na vrhuncu rapport vzorca je sestavljena iz dveh nizov. Tako je vedno bolj verige želeno dolžino pletene prvo vrstico: * arochka 12 vozd.petel, ne st.b / n v prvi zanki in vezane ji arochki 16. stoletja. b / n, ki tvorijo glavnino roll, potem pletene arochku z dne 13. vozd.petel in jo pritrdite umetnosti w / o po 12 zanke prvotnega verige, ponovite od * na koncu verige.

V drugi vrsti valjev, da stud, ki jih prejme shemo. Po drugi seriji, pojdite na vrh barov povezuje openwork noge in še pletenje vzorec z ponovitev 1. serije. Na podlagi gradiva domihobby.rulep openwork vzorec kvačkanje

openwork, kvačkanje, kvačkanje, pletenje