o pletenje

 

Izbor vzorcev povezanih z pletenje

Ta del vsebuje izbor vzorcev, povezanih napere.Toda preden boste začeli plesti vzorec, če začnete Švalja, check out enako kot takrat, ko je pletenje običajno uporablja za dekoracijo pletenje dno izdelek, trakovi zadrge, rokavi, izrez trim. Gum lahko deluje tudi kot glavni vzorec v pleteni izdelek.

Peresa so tako preproste, sestavljeni samo iz obraza in Žuborenje zanke in zapletene elemente, s čipko pletenje ali "pljuvati." To je najbolj preprosta modelov izvršbe. Vgrajeni so na kombinaciji obraza in Žuborenje STS. Včasih se dopolni z zaprto-yo, podolgovate zanke, "gumbi", itd Podlagi teh vzorcev so openwork, ki so pridobljeni z odprtimi yo.

Yo, praviloma delajo "na svoje", in Žuborenje viskozne zapored provyazyvayut nit na zadnji strani. Izbor združenih z vzorci spoked yovzorce, ki temeljijo na prepredeno zanke - ". Spit" Knitting "pletenice" ena izmed najbolj pogosto uporabljenih metod pletenje v sodobni modi. Cloth vseh preje, ki kose, se izkaže, zelo jasno.

Ko pletenje "kite" povečane porabe preje, tako da morate vedno upoštevati to funkcijo in se bolj preje, če boste za kravato izdelek "pletenice." Vzorci "kite" se uporablja kot zaključna izdelkov, in za izvajanje osnovne tkanine.     V en izdelek se lahko uporablja več vrst "kite" v kombinaciji z drugimi vzorci, na primer z openwork vzorcem.

Lahko sami "ražnju" je sestavljen iz različnega števila zank in provyazyvatsya ne samo sprednji st. "Spit" z dne 2. zanke se lahko izvede pred in na napačni strani izdelka. "Pljuvati", sestavljen iz več kot dveh zank se običajno izvaja le na sprednji strani. Če "Pletenice" sodelovali in spredaj in Žuborenje zank, potem pa zamenjata vlogi s pogojem, da je obraz čela leži zanke.

Če "Spit" 1x1, lahko to storite brez dodatnih krakov.     Če je "Spit" pletene iz večjega števila zank, bi bilo treba dodatne roke, in za bolj prefinjene "Braid" - morajo dve dodatni igle, ki je lahko zelo kratek, vendar debelina x ustreza glavni napere. Kombinirani vzorci. Ali so mešanica več vrst pletenje: ". Pljunil" openwork, obraz zank, Žuborenje,

Samo ročno pletenje omogoča uporaba takih kombinacij. To so najbolj težko izvajati, tako da spremljate vsako tehniko pletenja.     Izdelki, narejeni s kombinirano vzorci, pridobljeni z lepo in elegantno. So enostavni za slog, kot tudi vsa pozornost pade na sliki pletenje. Na osnovi materialov iz

kvačkane, yo, pletenje, nežen, yo, vzorec