o pletenje

 

Knitting pinetok

Pletilni pinetok - to je moj najbolj prijetno pletenje. To je hitro, enostavno in lepo. Daj užitek ne le na otroka, vendar se niti ne vedo, kdo bo večina z veseljem:) To je, ko se bo ta otrok začne čez nekaj let, da plesti igrače, potem bo veselje in otroka eno. No, zdaj o tem čevlje. Sem pripravil izbor čevlje, P elegantno, dom za dekleta in fante. Vsi modeli so opisujejo.

Če želite plesti (to je stran 126) in prvi briljantno z občutljivo lisice. Klasična različica pinetok, ki združujejo različne verzije parjenja so idealne za posebne priložnosti, saj je videti elegantno, vendar ni zahtevna. Pletenje pletenje pinetok pinetoks flagellum v centru je zelo enostaven za ujemajo. Kontrastne barve poudarja svojo flagellum dobro olajšave. s vzorec Lovely sentimentalna listi povezan z majhno deklico.

Pattern dopolni zobati rob trim. Copati z robom kontrastni barvi je idealen za dojenčke, ker so enostavna za nošenje. So tople in mehke, ker s tem povezanih fuzzy preje.     z zvezdami. super model za začetnike pletilje. Z lahkoto lahko upravljate tako sami čevlje, in okrasni motiv.

Čevlji z rese izgleda neverjetno, da se izvedejo v preprostih svetle barve. So zelo enostaven za plesti, tako kot model, novice mojstrov. s srcem in čipke lisice bo zanimivo za izkušene pletilje.     Vezi na traku bodo pomagali, da majhen stebel. Živali so super za hojo vaše zajčki in medvedki. Related elastična lisice in previdno izvršiti zgornji strani je dobro, da jih bo na neumorno nogah.

Podobni Prispevkov:
  1. pletenje kape, traja

openwork, pletene pinetok, čevlje, vzorec