o pletenje

 

Škorenjčki volnene nogavice namesto tega

Čevlje - to je čevlje z mehkimi podplati za majhne otroke. Čevlje bolj za dekorativne namene, na toplo drobne noge, pojdi domov za sprehod v voziček in jih občudovali. Škorenjčki se lahko popolnoma uporabljajo namesto volnene nogavice. Poleg tega pomagajo popolno podobo ljubek mali otroci ob izhodu "out" ali na fotografiji. Ker so tako različne, lepo, lepo.

Pletilni pinetok na igle: Baby čevlje in nogavice, pletenine, ki je - v samo dveh igel. Število zank določi vzorec prostornine in noge okrog gležnjev. Podvezice pletene nekaj vrstic.     Njihovo število naj bo dovolj za pagolenki - to je interval od začetka pete do gležnjev. Potem štetje pol zanke in oznako (npr. barve nit) center, nenavadno zanko.

Tie in več Podveza težko, ampak v vsaki vrsti, da bi dve yo: eno pred in eno po osrednji zanke. Ta del nogavice je razdalja od noge do dvig palca.     Število vrstic, določi, uporablja neposredno na vznožju pletenja. Zdaj, pletene 6 vrstic v St st brez dodatka zank.

Kje ravno platno .- sprednji del nogavice. naprej Podveza viskozna, zmanjšanje števila 4 do zanke, enega na začetku pletenja, drugo na koncu proge in eno pred osrednjo zanke, in po njej. Tako. odštevanje, pletene 8 vrstic. Zadnja vrstica, da zaprete na kakršen koli način. Cloth prepognite na pol: to bo ponovila profil noge.     Potem se pridružite kettelnym seam (riti) in spodnji strani.

Če je bil prvi klicano številko v ozkih ali metrov visoko dvigalo, nato pa šivati ​​strani ne bi smelo konec. Te nogavice so privlači ne samo enostaven za plesti. Če protrutsya lahko, dna se cut, stranski šiv in nadvyazat raztopi znova. In če šivati ​​spodnji del iz usnja ali platna, so primerne za velikost podplatov, je rezultat copate.

Lahko so vezenje na pletenje nogavic nit svetle barve. (.. Člen, ki temelji na spletni strani http:// avemeri Z Ru) Materiali: volna ali kar nekaj bombažne preje.     OPIS DELA Najprej morate povezati z pinetok podplate. Tie niz 12 zraka zanke, nato pa Art. b / n na tretji krog od začetka verige.

Tie verigo na obeh straneh art. w / o štirikrat, tako, da dve zanki na vsaki strani stopala - od prstov in pete - prvi 3 žlice in nato do 2 žlici.. S povezovanjem edina sprememba v filamentov druge osnovne barve in sodelavec umetnost. b / n dva kroga strani, provyazyvaya vsako točko. zanke postajo. na dnu. Upoštevajte, da je bolje, da ne plesti v spiralo - v tem primeru predložiti drugo uvetom ne dobijo lepo.

Vsaka vrstica je bolje, da konča prvi polustolbikom zanke prejšnjo vrstico in naslednjo vrstico začeti z eno zanko zraka za dvigovanje.     Pletene dve vrsti strani, fold ob čevlje, in določite zanko, iz katere boste začeli vyvyazyvat nogavic: merjeno od osrednje zanke osmih zanke na desno in levo in otmettekraynie zanke z nit druge barve.

Raztegovanje nit pod oznako zanke, tie 8 of Art. s yo, uvaja kljuko v zanko vsako sekundo železnici. Namesto, volnene nogavice, čevlje pletenje pinetoknaslednjo vrstico plesti 4 žlice. s / n po vsaki drugi umetnosti. prejšnja vrstica. Nogavice je izdelan. Za krepitev toe, potegnite nit na stran in plesti po toe 6 žlic. b / n.

Zdaj pa lahko greš v škornje. Tie njegove umetnosti. s / n na vsaki postaji. prejšnje serije, serije polustolbikom konča, in naslednjo serijo začne dva zraka zank za dviganje. Zaženi kot 4 vrstic. Sapozhok končan.

Tie mu je eden od številnih umetnosti. w / o nit kontrastne barve, in se vežejo na rob zob: tvorijo verigo 3 Air oddelka med Art. b / n. Poskrbite, čipke za čevlje krčenje: verigo zanke 40-50 tie semistable. Ob koncih čipke, da rese ali rože. Da se je izkazalo, cvetje na zadnji zanki iz čipke, do 4 cvetni listi - verige petih zraka zank.

Lahko vežejo nekoliko drugače: podplati vyvyazat na verigo 15 o, svojo kravato st. w / o 5-krat. Dodaj kot v prvem modelu. S povezovanjem edini tie navzdol tri vrste umetnosti. b / n. Potem tie drugi del iste ovalne, ki bo služil tako za lok in jezik čevlje. Daj na strani in kravato st. w / n, prodevaya hook hkrati na strani zanke in zapah čevlje.     Nit je bolje, da kontrastni barvi.

Isti nit in še naprej plesti škorenjčki sam - series of Art. b / n in niz Art. s / n. Spremenite nit. Tie še 4 vrstic st. s / n, v zadnji vrsti plesti nit kontrastni barvi. Tie vsi robovi naslednjem stoletju. b / n in zadnji seriji - zob. Tie niz, jo vstavite, tie. Gradivo http:// lel.khv.ru

Čevlje, kljuke, pletenje pinetok, yo