o pletenje

 

Pletene čevlje je užitek

Rojstvo otroka - eden od najpomembnejših dogodkov v življenju ženske. Ker je povezan in sanje in upanje. Torej hočeš, da v prvih dneh življenja zanj (ali jo), da je samo najboljše! Ena od serije veliko težav first obutev za vašega otroka - je enostavno rešiti.

Pletene škorenjčki - užitek! Delo hitro in zelo zanimivo: Želim neskončno eksperimentiranje z barvo, vzorci in design, z uporabo vezenine, vrvice, vezalke, itd Pick up majhni ostanki mehke barve vseh volne preje povprečna debelina ali posebne mešane, ki so namenjeni za novorojenčke, in za delo. Za razliko od pletene nogavice čevlje za poenostavljeno shemo.

To je zaradi svoje majhnosti. V tem primeru je bolje, da ne zanašajo na natančnost izračunov in pogostih primerkn. Vnesite napere od 33 zank (16 cm), kar ustreza količini meri stopala v gležnju, in plesti v vzorcu Podveza 14 vrstic (3 cm). Nato pojdite na nogavico pletene in drugo kravato 4-6 vrstic.

Zdaj razdeliti pletenja na tri ravnih. Če je ostanek, jo dodajte v sredini. V številnih osebnih pletene prvih 11 zank (desni bočni), nato pa 11 zanke iz srednjega dela. Turn pletenje pletene Žuborenje strani in zanke na sredini. Za udobje v zanki desni in levi strani porcije, da odstranite nožice. Turn delo obraz.

Začne se z naslednjo vrstico v sredini zanke samo. Dolžina Deli - Od razdalje do baze mezinec gležnjev (približno 5 cm). Vyvyazyvanie "Uvala" konča Žuborenje strani. Na sprednji strani in od centra na desni strani tečajev od robu povezovanje zanke "reed" tip vsake metal roba na eni tečaj.

Pletilni pa hrbtni strani in plesti desni strani zanke, ki jih pre-reshoot z igle na iglo. Naslednje osebe. nekaj pletene v naslednjem vrstnem redu: - na desni strani tečaja. delov - tečaji, ki prihajajo iz robu povezovanje "jezik" - zanke robu povezovanje "Reed" - celotno serijo provyazyvaya zanke levi strani. del pre-reshoot jih z zatiči na iglo. V vseh zank.

Pojdi na Podveza vzorec 06.08 in plesti vrstice. V vsaki izmed naslednjih štiri osebe. series odvzela eno izmed štirih jezičkov na začetku in koncu serije in dve zanki za "jezik". Če je število okolij zank. na čuden, osrednji provyazyvayte in sosednjih dveh zank skupaj. Če je celo, v centru, dvojno pletene dve zanki skupaj. Delo Naslednja Žuborenje, da dovyazav na sredini. Potem nit oborvite.

Open zanke stitch od centra pletene stitch "zanka zanke." Preostali del tkanine šivanje vertikalni šiv. Prav tako ne drugo čevlje. Na podlagi gradiva VSE-sama.ru

Podobni Prispevkov:
  1. hook

sheme, obleko, čevlje, vzorec