o pletenje

 

Knitting pinetok

Za pletene pinetok zahtevajo 30-50 g multi-barvne preje. Barve svetlo kramp. Za to delo fit ostanki volne ali v razsutem stanju bombažne preje. Čevlje pleteni na dve igli 3 mm v stitch Podveza (vsaka vrstica je pletena zanke na obrazu).  Knitting podatki pinetok uporabila tri barve kosovnih preje v štirih poleg tega: temno modra, bela in turkizna.

Izračuni so podane v 10. dimenziji. Če potrebujete večje velikosti, dodajte na te izračune, več zank (4, 6, 8, itd.)  Prva podplati ujemajo.  Dial 41 zanke in kravato dve seriji.

Srednja 21 st zanke oznako nit barvo za točko. V tretjem, petem in sedmem vrstic bi eno poleg osrednje zanke, drugi pa po njem. V sodih vrstic yo provyazyvayte prednji top, tako da ni bilo Ribja mreža opustitve.  S povezovanjem edini pinetok temno modra nit, preja za pletenje, vnesite v turkizno.

Sides vyvyazyvayte kot sledi: knit štiri vrste turkizno nit, dva bela, štiri vrstice nazaj in dvema vrstama turkizno modra s temno modro nit. Next vyvyazyvayte nogavice. Če želite to narediti, razdeli zanko na tri dele. Za stranske dele, do 19 zank, osrednji del devetih zank.  Tie zanke strani 19 in 8, osrednji zanke. Deveta zanka pletene skupaj s prvo zanko na drugi strani pred zanke na dnu.  Turn pletenje.

Tie zanke eight obraza, devet in prvi zanke ob strani seamy. Turn pletenje. Tie center delu, vsakič, ko provyazyvaya na koncu serije v dveh zank skupaj (eno zanko in osrednji del stranske zanke). Ko je na strani ostajata pri 10 šivov, so končali pletene nogavice.

Naslednja pletene eight vrstic na 29-year-zanke.  V deveti vrstici, naredite luknje za vezalke, provyazyvaya dveh zank ob sprednji in izdelavo ene yo. Razmik med luknjami je 4,3 zanke. Potem pletene tri vrste temno modra nit, dve vrsti bele in dve vrsti turkizno nit.

Naslednja zapored pletene turkizno nit je: 1 spredaj, 1 yo, ponovite do konca. V številnih Žuborenje yo provyazyvayte obraza v nadaljevanju lahko oblikujejo openwork. Finish pletenje dve vrsti temno modre nit.  Zapri zanke brez privijanja.  Sew pripravljeni plesti škorenjčki vertikalni šiv na sprednji strani.

Iz pisane sveyte nit čipke, je prodernite v luknje na čevlje. Ločeno bi pompoms in jih priloži koncih vezalke. Za pletenje ti pinetok potrebujejo preje Sandens Sisu (80% volna, 20% poliamid, 160 m/50g) na 50 g roza in temno rdeče rože, igle 2,5 in 3,4 serechka tkanine (2 more in 2 manjša), 2 gumbi za vašo spletno stran.  Gostota pletenja: 27 x 38 series tečaji na gladko površino debelih igel = 10 x 10 cm.

Začnite plesti te čevlje s podplati: tip v roza debele preje igle 17-19-21 zanke in vedno plesti v šiv Podveza. Dodaj tretja serija na obeh straneh znotraj zanke na 1, kot sledi: v času med obema zank provyazyvayte  , Turning vmesne žarilno nitko.  Ponovi slike vsak 2-nd vrstice 2-krat več = 23-25-27 n. Potem pletene brez dodatkov, 12/10/14 serije in nato navzdol v naslednjih številko na obeh straneh zanke.

Ponovite še 2-krat odštevanje vsaka 2. vrsta = 17-19-21 n. Potem plesti top in dodal, ravno desnem robu izdelka tečajev 7-7-8 do pete. Pletene 0-2-2 series. Nato dodajte izdelek v levo na notranji strani zanke vsak 2. serija 7-krat = 31-33-36 n.  Pozor!

Skoraj 13-15-17-m vrstic, pravi izdelek na enkrat za zgornji del 15-16-17.  Nato, ki se začne 21-23-25-zapored, pletene levi rob oddelka 15-16-17 od znotraj obeh zank dveh zank vzdolž vsake obraz 2. serije 7-krat.  Nato dodamo 22-24-28-D številko desni del 15-16-17 35-39-45 Ko pletene vrstice, v bližini preostali del 17-19-21  Skupščina: Odstranite zgornji rob temno vijolična preje na občutljivih igle § 38-40-44 in pletene stitch pred 8 vrstic. Zaprite zanke.

Sew na čevlje velikim srcem in nasheyte se mu malo. Sew gumb na vrhu v srce. Run nazaj šiv in šiv noge čevlje. Tie drugi tak čevlje.  Knitting pinetok potrebujejo 30-50 gramov tanko akrilno prejo iz modro-zelene barve.  Škorenjčki kvačkanje 2.

Stop: pletene shemo na sliki. 4 in nato zaženite 3 str semistable. s / n.  Toe: pletene 7 STS osrednji 3P. of Art. s / n, in šivati.  Tie vse Pododdelek 3 str vzorec v okviru sheme in konča pletenje.  Drugi plesti tudi čevlje.  Vrste zanke: Air Loop (VA Da kvačkanje openwork pinetokn)  : V oddelku tipa kavelj, ga vrgel na nit in razširiti prek n.  Sc (v. 6 / n)  : Hook dal v verige ali del spodnjega str in pripravi nov odstavek, zgrabi preje in pletene 2 STS na kavelj naenkrat.

Style z yo (v. s / n)  : Da bi kavelj yo, ga vnesite v delu verige in potegnite nov odstavek, točka 3 na kljuko pletene parov v 2 urah.  Polustolbik z yo (polust. s / n)  : Yo Ali na kavelj, vnesite hook v delu verige in potegnite nov odstavek, točka 3 na kljuko pletene naenkrat.  Povezovanje kolone (soed. cent.)  : Hook tip v točki verige, zgrabi nit in se raztezajo po oddelkih in pododdelek verige na kljuki.  1. strani: Art. s / n.;

2 p-th:. * 1 v olajšave. of Art. ljudi., olajšave. of Art. izn .*, ponovite do konca str;  Tretja str: * 1 v olajšave. of Art. izn., olajšave. of Art. osebe .*, ponovite do konca str Vedno ponovite 2. in 3. strani.  Knitting pinetok uporablja 30-50 g akrilne barvite melange preje s "Flamme" saten trak v širini Akvamarin višini 0,5 cm in 2 cvet.  Škorenjčki kvačkanje 3.

Stop: škorenjčki nogo vežejo (. Glej sliko 6) in opravljajo str of Art. w / o in 1 str of Art. s / n.  Toe: toe na centralno plesti 7 pinetok STS za 4 str in šivanje. Resume pletenje vse STS in izvršitev str of Art. b / n, 1 str of Art. s / n, 2 str reliefna elastiko, zapiranje vsak str pov. of Art. konča in pletenje.  Drugi pleteni čevlje, kot dobro.  Zgornji rob povezan škorenjčki slide saten trak.

Za šivanje rt na lok in cvetja.  Opis vrste zank je mogoče videti na primer pletenja "pinetok modro-zeleno."  Knitting pinetok uporablja 30-50 g akrilne melange preje iz srednje debeline bledo rumene saten trak, da se ujemajo.  Škorenjčki kvačkanje 2 in 2,5.  Stopalo: stopala čevlje, da plesti s shemo (. Glej sliko 8), če je njegova dolžina je 9 cm, konča pletenje.

Na robu stopala oddelka in pick up elastiko v tie lajšanje 2,5 cm, ki obdaja vsako str pov. of Art.  Toe: toe čevlje izpostaviti osrednji del in plesti 6 st. b / n naprej in nazaj smeri, ki povezuje pov. of Art. s bočni strani (glej sliko. 8). Na strani 10-m še pletenje v krogu vseh n. reliefna elastiko. Link 5 cm in konča pletenje.

Cord pinetok: od 1. Oddelku 5 člena povezavo. s / n, in jih tesno skupaj, teče veriga od do. n. zahtevane dolžine, ki se konča z vrvico vyvyazav iz 4. odstavka od roba 5. stoletja. s / n, in jih skupaj zapiranje. Pripravljeni na slide kabel skozi luknje v vzorcu. Ready škorenjčki navlažijo in pustite, da se posuši.  Opis vrste zank je mogoče videti na primer pletenja "pinetok modro-zeleno." Na podlagi gradiva viazanie.my1.ru

škorenjčki, pletenje pinetok, openwork, kvačkanje