o pletenje

 

Knitting Crochet pinetok

Bo treba: kavelj № 1,6, kroglice za nakit v dveh barvah, končal z rozeto trak, trak za vrezovanje na gležnju škorenjčki pletenja Opis Za uporabo shemo, spodaj. OPOZORILO! Glede na sestavo preje število stolpcev v pletene se lahko razlikujejo.     Glavna barva niz dial od 10 zračnih zanke okoli povezati velikost je enaka dolžini stopala (v vzorcu 8 cm, 5-6 vrstic okoli verige).

Marks za končno serijo ovalne od tega je zdaj treba plesti dve vrste: 1. vrsta pletene polustolbikami ne yo ni porasta, in 2. serije preveč polustolbikami brez yo iz zadnje vrstice oval, vendar pa je postal na prejšnji polustolbikami okoli 90 stopinj (to je prepleteno v različnih steno ovalne zanke v zadnji seriji). Potem knit brez zvišanja 2-2,5 cm sc. Pletenje kvačkanje openwork pinetokGet peš pinetok steno.

Posledica kup duševno razdeli na pol - spredaj in pete. Prednjih nog fit barov z yo v dveh ali treh vrstah (odvisno od nit), bi bilo treba vzporedno z nogo. To pomeni, da moramo tie semi-oval stolpcev c yo na stenah stopala, ampak od roba proti sredini.

Torej, začnemo plesti sc na sredini stopala stene vzdolž obrisa oval poleg sredi stene noge, ne smemo pozabiti, da zaokroževanja (ospredje škorenjčki) storiti odštevanje, ki ustreza poluovalu. Turn pletenje in pletene v nasprotni smeri naslednjo vrstico, in ne pozabite storiti odštevanjem.

Ko je semi-oval dosegli želeno velikost, kar potrebujete za šivanje ali tie bari s povezavo na napačni strani palice z yo zadnji seriji, ki povezuje s prvim stolobik z najnovejšimi, drugi s predzadnjim, itd Za lepoto, lahko ena od serije se spredaj provyazyvat čipke, izmenično s stolpci yo in zraka zanke.

Heel strani stopala fit stolbikamis yo v štirih vrsticah. Na stenah pete v vsakem stolpcu z petlyuprovyazat yo, kot tudi za povezavo sprednji del stopala, pletene na dva stolpca s yo iz vsake ekstremne v seriji kolone z yo prednjih nog, ki povezuje stolpcu na koncu serije. Next zapored pletene najnovejše podatke, provyazyvaya bari z zankami v nenavadno yo iz prejšnjega zapored, in med njimi provyazyvat zraka zanke.

Naslednjo vrstico plesti kolone z yo v vsaki zanki od prejšnje vrstice. V četrti vrsti vezava, vodijo na rob rapport: sc, skip 2 STS, 5 stolpcev z yo v eno zanko, so izpuščene dveh zank.

Dekoracija. Glavna barva zanke številnih openwork rapport pete vyvyazat Volan z naslednjimi: stolpec z yo, miss dve zanki, eno zanko še v pet stolpcev, z dvema yo izmenično zanke zraka, so izpuščene dveh zank. Kontrast nit tie Volan sc, provyazyvaya med vsemi stolpci z enim yo sc pod zanko prejšnja vrstica (glej diagram za cevi). Za Volan okoli vznožju kontrastnih nit pletene vsak povezan bar (pletene okoli oval), pletene 5 sc.     Sew na Osnovni kontrastni kroglice, semi-ovalne kroglice krasijo sprednji del stopala, šivati ​​rozete narejeni iz blaga, ali neodvisno povezano cvet v sredini pol-oval od sprednjega dela noge. Skozi niz občutljivo slide pete trak, ki bo tie čevlje (vzorci niso zastopane) na materialih www.crocheting.ru

yo, nežen, kavelj, yo, čevlje, shema