o pletenje

 

Pletilke pinetok ni težko

Ali vas je ali znanca pojavil fant? Seveda, so bodoče matere in mnogi sorodniki zbrali v vse, kar vnaprej boste morda potrebovali otroka. Ancient tradicije zahteva nosečnica ne storiti ničesar, kar se nanaša na varstvo prihodnosti otroka od rojstva - skrivnost, ki je ni mogoče načrtovati, in strah, da bi lahko šlo kaj narobe, ne, ne, ja moti.

Ampak kljub temu, po rojstvu, nekaj manjka pokrov, plenice, jaslice, sprehajalci in Fleece Odeje.  Obstaja kos garderobe otroka, ki je nujno potreben in ki je pogosto spregledani. To  škorenjčki za novorojenčke. Baby škorenjčki To lahko storite z rokami:  pletilke in kvačkanje pinetok - ni težko.

Present  pletene škorenjčki za rojstni dan otroka - kaj je naredil s svojimi lastnimi rokami bo, prosim še več. No, za mojega otroka tie čevlje je treba. Lahko poskus, in jih lahko uporabite pripravljeni shemo pletene pinetok. Torej, kaj bo potrebno?  Veste, zelo dobro, da je otroška koža zelo občutljiva, zato resno razmisliti, kaj nit lahko uporabite za pletenje pinetok.

Tukaj so raje organskega bombaža teme.  Ne bodo draži kožo in so prijetne na otip. Vendar pa za hladno sezono je kot nalašč, in tak material kot akril.  Ta nit, čeprav sintetični, vendar mehko in toplo.  Seveda, vaše čevlje je za okraševanje, kot bi dekoracija uporabljam materiale, kot so saten trak v, okrasne vrvi ali trakov, self-tkane čipke, itd

Nekateri priporočajo uporabo različnih kroglice, ploščice in okrasnih. Ja, ti okrasni predmeti. Seveda, krasijo čevlje za otroka, ampak ali bodo varni? Ali ne obstaja položaj, ko se fant poškodoval na ploščice ali kroglice solza? Po našem mnenju, ni vredno takšno tveganje. Še posebej, vezenje, pletenje in okrasni okrasite otroka škorenjčki nič slabši.  Torej, kako plesti čevlje? Povej zelo dostopen in podrobno.

Lekcija "  Škorenjčki za začetnike "- v vašo pozornost.  Pletilke pinetok zahtevajo 5 malih nogavice igle številko 3 in 50 gramov preje.   Vnesite napere od 40 zank, in jih zapiranje v ring, razdeljeni v 4 napere. Naslednja vyvyazyvayte gumi, medtem ko ne bodo zavezane za 7 centimetrov shemo "K1, Wrong."

Smo prejeli del pinetok, gleženj, da je treba otroka.  Dalje, zgornji del noge vyvyazhem naše pinetok. Za to delo, da se premaknete iglo številka 1 ima štiri zanke z iglo številka 2 (na iglo številka 1 se je zdaj izkazalo 14 zank), bi bilo preostalih 26 odloži, zaradi česar igle. Zdaj provyazyvaem 18 vrstic obraza zanke so le 14 zank, ki so naše številka 1 na iglo.

Zdaj je čas, da so večji del čevlje.  Če želite to narediti, bi vnesete na straneh, ki le v zvezi z vrha stopala čevlje z 10 zankami in povezati, da dela, do trenutka, ko smo zapustili zanke, jih postavite na igle, kakor sledi: na iglo številka 1-14 zank (toe), napere števila 2 in števila 4 - do 16 zank (bočni strani) na iglo številka 3-14 zank (pete). Na vaši napere za samo 60 zanke. Temu sledi krog knit 9 vrstic.

Zapored številka 10 v pletene skupaj prva dva in zadnja dva zank na prvem in tretjem igle (toe in pete).  Sedaj imamo naslednjo sliko: 12 zanke na iglo številka 1 (toe), 16 zank na iglo številka 2 (levo), 12 zank na iglo številka 3 (pete) in 16 zankami na iglo številka 4 (desno). V času, ko razveljavi vse zanke, potem pa le 12 zankami na iglo številka 1 (toe) in provyazyvaya njimi, dobil podplate.

Pomembno je, na koncu vsake vrstice zadnjega kroga stopala provyazyvat skupaj z naslednjo zanko števila nerešenih, je pridobljen iz leve in desne. Kot rezultat, boste provyazhete tako vse dele stranske zanke. Zdaj samo še zapreti zanke in nogavice zanke pete in šivanje robov.  Knitting pinetok hook - nekaj zabave.

From  Pletilke pinetok se razlikuje v tem, da kvačkanje omogoča vključitev vseh dekorativnih tehnik.  Škorenjčki dobimo zelo pametni.  Mimogrede, si lahko samo pinetok začeli svojo kreativnost, vendar je lahko, tako rekoč prvi korak.  Torej, morate na telefon priključiti na velikost, ki bo odvisna od tega, kaj ste vzeli nit.

Tanke bombažne nit mora biti manjši kavelj, in akrilnih ali volna - malo več.  Naša dveh odtenkih knit škorenjčki so tako opredeliti, kaj barva je glavni in dodatni. Izberete lahko nežno roza in bela, modra in bela, oranžne in bele - je vse odvisno od vašega okusa, ampak glavna barva bi morala biti temnejša.  Začnimo z pletenje kvačkanje nogo pinetok vyvyazyvaniya.

Če želite to narediti, glavno barvo povezujemo verige od 10 zračnih zanke in okoli ovalne vyvyazhem 8 cm dolga, kar predstavlja približno 5-6 vrstic okoli verige.  Zdaj, ko je stopal pripravljen, duševno označite zadnji vrsti oval in ima dve vrsti provyazyvaem polustolbikami brez yo. Nato še naprej plesti drugo 2-2,5 cm sc, tako vyvyazyvaya strani "stene" strani stopala pinetok. Zdaj razkoraka nogo na prstov in pete.

Sock provyazyvaem kolone z yo, tako da je bila površina toe vzporedno z nogo.  Po toe vyvyazali, pete kolone vyvyazyvaem s yo. Ko je peti pripravljen vyvyazyvaem okrogli del, opremljanje gleženj otrok.  Še vzrok za dekoracijo, ga lahko povezujejo z niti različnih barv, se lahko šivajo in se nahaja v različnih delih kvačkane pinetok. Na osnovi materialov iz

shema pletenje, kvačkanje čevlje, kvačkanje pinetok, kvačkanje