o pletenje

 

Pletilke pinetok

Da Pletilni pinetok boste potrebovali: • 80 cm široke saten trak 11 mm.  Eraser.  Izmenično, k2, Žuborenje dva.  Prednje površine.

Facial series - sprednji zanki, Žuborenje vrstice - Žuborenje zanke, več krožni plesti obraza.  Podvezice.  Obraza in Žuborenje vrstic - obraza tečaj.  Opis dela.  Thread barve Confetti barve dial 32 (36) zanke in jih razširila na štiri nogavice igle.

Za zagon prihodnosti veže pinetok šest okroglih serije v šiv Podveza.  Potem pletene stitch spredaj, s sredine pete - začetek krožnega serije.  Na vrhuncu vrhovi 6cm izvesti vrsto krožne luknje z trak za vleko (tj. * knit 2 STS ob sprednji, 1 yo, rep od *).  Na vseh tie zanke za 1 krožno sprednji serije, nato pa pletene obraza 8 (9) zanko igle 1. in 2. krog W napere.

Po tem tie za top samo na teh 10 (12) tečajih Podveza neposredne in obratno serije, skupaj zadnjih 5 (6) zanke 2. igle in prvih 5 (6) zanke third napere, druge zanke v prahi.  V 4 (5) cm top za začetek pletenja na vse zanke krožno vrste stitch Podveza, in začetek krožnega serije je zdaj pred 10 (12) zanka spredaj.

V 1. seriji krožno pletenje na govoril o 1. 10 (12) na vrhu zanke, 2. iglo vyvyazat 10 (12) STS iz robu povezovanje in jih povezati v naslednjih odloženih six zank, le 16 (18) zanke, na tretje za govoril plesti pete v naslednjih 10 (12) odvisen od govoril o 4. do tie preostalih 6 zank in rob povezovanje vyvyazat od 10 (12) zanke, s 16 (18) STS.  V 9 (11) s krožnim vrstice zank za opravljanje odštevanje na 1. in 3. igle.

Če želite to narediti, v prvih dveh zank v pletene žične (vzemite prvo zanko kot obraz, obraz in se raztezajo čez odstranjena loop) in pletene zadnjih dveh zank ob sprednji.  Te ponavljajoče se odštevanje 3 (4)-krat vsak v 2. krožni vrsti.  2 zanke ostanejo na prvi in ​​tretji igle.  Link ima številne krožne Žuborenje, nato prelijte v zanko 1. in 3. igle na 2. in 4. iglo.

Ostalih 18 (20) zanke krat in plesti šiv šiv.  Zložite saten trak na pol, cut off nasvete svojega poševno, da se raztezajo čez več lukenj in kravato lok.  Zdi se, čevlje pripravljeni!  Materiali, ki iz revije "Sabrina", № 6, 2007, "Baby". Na podlagi gradiva klubochek.net

Pletenje, čevlje, pletenje pinetok, yo