o pletenje

 

Pletilke pinetok

Da Pletilni pinetok Potrebujete: 25 gramov modre preje Super Baby (70% polyacryl, 30% volna, 107m/25g) ravne igle № 2,5; 4 tipke. Podveza: spredaj in Žuborenje vrstic - obraza tečaj. Luknjo za gumbe: ena, da zaprete zanke in v naslednjo vrstico nad dial. Gostota pletenje šal knit 30 zanke in 64 vrstic = 10h10sm. Pletilni pinetok napere. Prvi del boot: Earn 17 zanke in plesti v stitch Podveza med robom.

Po 22 vrsticah intarzijami roba zank ostala odprta. DEL Bootleg: Earn 36 zanke in plesti v stitch Podveza robljenje med, medtem ko je v 5. vrsti, kot tudi v 17. vrstici, umikajoče vsakem čez štiri zanke z leve strani, ki ga vodi luknjo za gumbe. Skozi 22 vrstic roba blizu intarzijami na levi rob osmih zank za naslednjo 11 zank na tie sprednji Podveza viskozna, in preostalih 17 zank ostala odprta.

Po vrsti 44 mozaika roba zanke ostala odprta.     Zdaj preveden v 17 naper dokler tečaji na desni strani, desno od sprednji dial 11 zank, prevedeno v 11 napere sprednji tečaj, na levi strani pred dial 11 zanke in prenese na napere od nerešenih 17 zank 1 del = 67 boot zanke . V vseh tečaji 12 ryadoy pletene v šiv Podveza.

Zdaj, obe strani ostane odprt do 28 zank in 11 zank na sredini, da tie edini Podveza st. Hkrati je na zunanji strani ob koncu vsakega provyazyvat vrsti 11. krog od osnove naslednjega leni zanke vzdolž spredaj, na notranji strani na koncu vsake vrstice za opravljanje preprostih Sveder (= odstranitev 11-th zanke stopala, po pričakovanju zanka pletene spredaj in razširiti svoje najetih skozi zanko).

Pletene tako dolgo, dokler obe strani ne bo ostal, dokler za šest zanke. Loops blizu. DVA čevlje: da plesti simetrično. ASSEMBLY: Run nazaj šiv in pete top.     Sew na gumbe.

Uporaba gradiva objavljena v reviji "Sabrina Baby", № 5 / 2010.

škorenjčki, pletenje pinetok, pletenje, obleko