o pletenje

 

Kvačkane nogavice pletenje čevlje

Nogavice igle 3 (5 krakov), bombaž ali volna  Dial v dveh napere 40 zank, ki jih zapreti v ring, razdeliti na 4 igle (10 STS na vsakem od krakov). Pletene 7 cm elastični K1: 1izn v krogu, približno 22 vrstic. Delo na pletilke, da se premaknete dodatne 4 zanke z iglami 2, je prejela 14 zank, je treba preostalih 26 preloži ali tako, in jih pusti na tri igle, ali jih prenesejo na druge krožne igle (in line) ali pin Pletilni.

Dne ​​14. tečajih šiva spredaj plesti 18 vrstic.  Zgornji del stopala.  Rezultat na straneh na novo priključena top čevlje na 10 šivov in začne obratovati preostali zank, ki jih distribuirajo na igle, kakor sledi: govoril v prvih 14 zank (toe), drugi in četrti od 16 zank (bočni strani), v tretjem govoril 14 zank (pete). Skupno 60 zank.

Pletene 9 vrstic Podveza viskozna v krogu (izmenično vrstic in vrsti Žuborenje zank spredaj). Na zadnji, deseti zapored provyazyvaem skupaj prva dva in zadnja dva zank na prvem in tretjem igle (toe in pete).  Ostanite: 12 STS na napere (toe), 16 STS na dveh krakov (levo), 12 STS na 3 napere (pete) in 16 zanke v 4 špice (desno). Skupno je 56 zank.

Začasno otlozhitvse zanke, zanke od 12 srednji del (toe) in jih pletene iz edini.  Pletene stitch spredaj, na koncu vsake vrstice zadnjega kroga stopala provyazyvaem skupaj z naslednjo zanko števila nerešenih, je pridobljen iz leve in desne. Ko so vse zanke pletene stranskih delov, blizu zanke in pete zanke nogavice, šivati ​​rob pletene stitch.

Lahko zgornji del krožnega elastike bend navzven, in na dnu, kjer gumi konča, slide okrogli tanek tesemochku ali trak.  Drugi škorenjčki fit na enak način. Na podlagi gradiva www.babyblog.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Otroška pletena popelje

zanke, čevlje, oblačila, pletenje, pletilke