o pletenje

 

Kako zavezati čevlje kvačkanje?

Ali čakaš otroka in že razmišlja o doto otroka? Zagotovo želite povezati sebe nekaj za svojo prihodnost otroka? Ali kdo od vaših prijateljev čaka poleg družine in razmišljate o darilo? Škorenjčki - zelo lep kos oblačila za novorojenčka.

Pletilni pinetok ne bo veliko časa, vendar bo prinesla veliko prijetnih trenutkov, ker čevlje, majice in drsnikov so lepo simboli prihodnost otroka.     Kako zavezati čevlje kvačkanje? Knitting suit otroka pinetok volne, bombaža in akrila. Na prejo volne bi lahko bili alergični, v tem primeru Pletilni toplo pinetok bolje uporabiti akril za otroke.

Za pletene teh pinetok sem mešana preja: 50/50 bombaža in akrila. Preja: Hook: 2,5     Vrste zanke: zrak zanke, stolpec z yo, sc, ki povezuje stolpca, 2 stolpec z yo, plesti skupaj. Za najmlajše (0-3 mesecev), dolžina stopala 9, glej Job Description:! Pletene v 2 niti.

Začnite pletenje s edini. Če želite to narediti, kar potrebujete za klicanje verigo 13 letal zanke zanke in 3. zrak dvigalo. Nato na peti od začetka zanke delovnega mesta verige z yo. 1. vrsta: tečajih na obeh koncih verige (toe in pete) se vežejo na 5 stolpcev z yo.

2 seriji: v vsakem od 5 zunanje zanke (toe in pete) za povezavo na 2 bar z yo.     3. vrstica: V vsaki od 8 zunanje zanke (toe in pete) za povezavo na 2 bar z yo. Pomembno: podplati niso pletene v spiralo! Vsaka serija je končana povezuje zanke, in naslednjo serijo, da začnete s 3 zračna tečaji.

Naslednjo serijo prehoda iz noge na stran - traja pletenje iz vodoravne v navpično in krepi obseg baze.     Pletene 1 vrstica sc in dopolnitve, ki zasega ni bilo v zanko bazo, in metanje stolpec prejšnja vrstica (kavelj je vpisana na napačni strani od desne proti levi, metanje stolpec prejšnja vrstica, pobral nit in se potegne navzven, provyazyvaetsya sc).

Naslednja dvema vrstama kolone z yo brez dodatka zank. Kako tie čevlje kvačkanje? Knittingškorenjčki prepognite na pol po dolgem in najti središče toe. Levo in desno od centra toe preloži do 15 zank in ne pozabite nit. 1. vrsta: 3 zraka dvigalo zanke, 4 noge z yo, 10-krat 2 stolpec z yo plesti skupaj, 5 stolpcev z yo. Če želite zajeti zadnjo steno zanke.     Razširi pletenje.

2 series 3 zračni pretok zanke, 4 noge z yo, 5-krat 2 stolpec z yo plesti skupaj, 5 stolpcev z yo. Razširi pletenje. 3. vrstica: 3 zračni pretok zanke, 4 noge z yo, yo 5 z bari knit skupaj (en vertex), 5 stolpcev z yo. Zložite na levi in ​​desni strani prstov in na napačni strani zunanjega zanke 5, se preostali niso zaprte, pletene skupaj povezuje palice.

Razširite nit na napačni strani, in začeti pletenje škorenjčki na vrhu srednjega toe.     3 zraka dvigalo zanke in nato po barih s yo. Pri prehodu iz toe na strani pletene škorenjčki 2 stolpec z yo skupaj (en vertex). Kako tie čevlje kvačkanje? KnittingZapri število naveznih zank. Razširitev in še pletenje v shemi. Tie edini in toe čevlje na oboda bele preje * 3 zraka zanko, zanko, ki povezuje 2 *.

Link za dekoriranje cvet čevlje toe. Zložite obroč filamentov. 1. vrsta: pletene sredi obroča 6 sc. Pull obroč, vleče nedelovni koncu nit. Potem pletene v spiralo. 2. vrsta: plesti v vsakem stolpcu z 2 sc. 3. vrstica: * 8 zraka zanke, oprijem povezuje zanke "na sprednji steni razponu od štiri vrste: preje bele barve * 10 zraka zanko, zanko, ki povezuje * Capture zadnjo steno kroga.

Sew cvet na sredini toe čevlje.     Bela tie čipke preje za vezanje škorenjčki 100-110 letal tečajev. Vstavi v čevlje in kravato lok. Za dekoracijo lahko uporabite pinetok čipka, saten trakovi, rože iz satena trakovi, čipke, kvačkane rože, itd

Priporočila za preje pletene pinetok lahko najdete tukaj: škorenjčki Crochet "Violet" škorenjčki pletenje "Sneakers" čevlje napere " ; My Flower "Pozor! Če ti je všeč naš model in ga pinetok na njegov opis vezano na sebi, in sedaj želim pokazati svoje delo - lahko pošljete fotografijo pinetok na verenea-master@mail.ru. Bomo objavili fotografije vašega dela pod opis tega modela.

Od vas je zaželeno, da na kratko - kaj ti je ime (priimek ali vzdevek), od tistega mesta, kaj so uporabljeni materiali, in je delo napredovalo (ali so bili preprosto težave), pripombe in predloge. Čakam na vaše delo! Ljubezen svoje delo, Sverdlovsk Region. "Pričakujemo, da bo fant. Pleteni škorenjčki za opis "Sweet krizanteme."

Uporabili smo preje otroka, 100% akril. Pleteni v 2 vrstici kot v opisu, izkazalo večje, 12 cm. To je moja prva zaposlitev kavelj. Glavna stvar, ki je bil podrobno.

Izkazalo se je, čisto v redu. "Elena Belgorod. "Link škorenjčki na vaš opis, preja se uporablja" Pehorka "series - bombaž za otroke, 100% bombaž. Zahvaljujemo se vam za zelo podroben opis, dela zelo hitro in enostavno! Škorenjčki bo dala svoji prijateljici, katere deklica bo kmalu rodila! "Nina Izhevsk. opis. Hook 3, 100% akrilno prejo Baby. Na podlagi gradiva

čevlje, cvet, kvačkanje pinetok, čevlje pletenje, kvačkanje