o pletenje

 

Baby škorenjčki pletenje

Koliko stane otrok potrebujejo pinetok? En par ni dovolj, to je definitivno, dva, preveč. Imeli smo pet parov, verjetno. Eden je napisal, na drugi nalije vodo ali juho, stopil na mokrih tleh itd Zato predlagam, da naloži otroka pinetok več naper! Po njena mati rukodelnichat veselje in otrok nima nič proti njemu toplo in udobno.     Ne pozabite, da so nas učili v šoli Pkak pletilne igle?

Smo obrnili svoje nos in rekli, da je vaše življenje pletene nismo prav, si lahko predstavljamo vsako stvar kupiti v trgovini. Učitelj potrpežljivo naprej nas učijo, da plesti in nežno zdrsnil revijah, kot so pletenje igle.

Spomnim se, kako izkušnje, delo, smo začeli pletilke preprostih modelov, kot so pletenje rute nezahtevne, nato nogavice in copate, in celo pletenje rasmmatrivali shemo pinetok dekle, ki so mlajši bratje in sestre, vzrejene za svojega otroka čevlje ali pletenje kvačkanje.     Vendar pa je bilo nekaj, kar sem bil raztresen v svojem članku "?" Sem že povedal, kako lepo kravato obutev za naše otroke, ampak danes sem hotel deliti z vami drugi način za parjenje (glej sliko).

Presenetljivo je, da lahko lepe čevlje otroka pletenje priključite mama-Švalja. Spodaj je diagram reje. . Zbiramo 35 zanke in pletene vzorčaste nogavice pletenje, medtem ko smo dodali na obeh straneh rezila po prvem in pred zadnji, in na obeh straneh center ene zanke. Dodatki storiti vsaka druga vrstica 3-krat.     (Kontrastni barvi).

V prvi vrstici plesti vse obraza tečaj, v drugi vrsti vse Žuborenje. Tretja vrsta: K1, yo * 1, 2 osebi skupaj .* pletene do konca. Četrta vrsta: Žuborenje vse. Peta vrsta: vse obraz. Šesta vrstica: Žuborenje vse. Pojdi na originalno barvo in pletene takole (7ryad): Bend rob na pol skozi luknje in provyazyvaem vzdolž ene zanke z iglo in eno zanko ob sprednji rob.     In tako naprej do konca leta Krai.

Od 8 do 20 razponu plesti v stitch Podveza, tj obraza zanke v vseh vrstah, tako v osebnem seriji, in Žuborenje. . Če želite to narediti, pletene 19 zank, nato pa jih pustiti odprte (in zadnjih 19 odstavek, preveč) in pletene samo 9 sekundarne zanke:. * 8 oseb, preprosto risbo, pa, Žuborenje 8 zank in 2 skupaj izn, Turn * ponovite 8-krat. Potem pletene obraza 9 sekundarne zanke, in 11P. ostanejo na levi. Naslednja zapored knit Žuborenje.     čipke za 2 osebi. * 2 posameznike.

Kljub temu, 1 yo, 1 posameznike., * Ponovite do konca, 2 osebi. Naslednja zapored Žuborenje vse. Potem pletene 10 vrstic v St st (licenca število zank v osebnem in izn. Seamy zapored), in v naslednjih 6 vrstic v stitch Podveza (kontrastni barvi). Zapiranje vse zanke v eni potezi.

All pinetok pripravljeni, šivati, skozi čipke in uživajte vašega otroka. Vendar, medtem ko samo ena     Takoj nadaljujte z drugim parjenja čevlje. - Glede na materialih detkikarapuzi.ru

pinetok pletenje, pletenje čevlje, yo, karte pletenja čevlje, yo