o pletenje

 

Knitting klobuke

Pletene kape so idealne za začetnike da se naučijo pletenje. Pletilni klobuki yopletene kape za otroke je zelo preprosta in razumljiva celo novice. Potem boste lahko izvedeli, pletenje klobukov in poletne mode, in klobuke v slogu hipijev, nato pa pletenje baretke. Pletilni klobuki in morda napere in s kljuko.

Preden se lotite kvačkanje klobuki, da vzorec, ki temelji in ga uporablja za želeni slog. Pletene kape je treba začeti z odstranitvijo mejnikov: Izmerite obseg glave, potem je razdalja od zgornjega roba klobuka do spredaj, zadaj in ob straneh, pa tudi z vrha o časovni strani. Značilno je, pletenje klobuki pletenje začne z robom dlesni.

Pletilni klobuki moher pletenje ni mogoča brez podloge, ali tako, da niz moher volne.    kvačkanje klobuki kvačkanje se začne na vrhu, s pokrovčkom in nato ovije okoli. Tako menijo pletenje klobukov.  Knitting klobuki se začne s 5 zraka zanke in zaprt v ring. Next, pletenje kape še okoli kroga, ki se začne vsako vrstico s 3 zankami

namesto odprave nekaterih 1. stolpec z yo in se konča v zadnjem stolpcu zanke spojina zrak.  1. vrsta - iz Vitica vyvyazyvaetsya 12 stolpcev z yo.  2. vrsti - 3 zanke dvigalo serije, stolpec z yo, 2 zračni zanko ponovite 12-krat.

3. zapored - drugo, vendar v vsakem stolpcu, pletene na 2 bar z yo.  4. in 5. vrstic - 1 stolpec z yo, 2 zračni zanka ponovi 24-krat, medtem ko se stolpci, da se veže več kot stolpec prejšnje vrstice.  6. zapored - v tretji vrsti.  7., 8., 12. 15. series - kot 4. zapored, vendar pa ponovite pletenja bari 48-krat.  9., 10. in 11. vrstice - 1 stolpec z yo, 1 zrak zanke, stolpec z yo naslednji stolpec, 2 zračni loop ponovite 24-krat.

16. zapored - pletene 144 sc v vsakem stolpcu z yo na sc, v lok zanke zraka, 2 stolpec brez yo . 17. zapored - 3 zraka zanke dvig, nato pa v naslednjem stolpcu 2 sc, 2 tie bar z nedokončano yo, ki jih enega vertex, nato odstranite 72-krat.  18. zapored - plesti 72 sc.  Za vrh se lahko vyvyazat majhno žogo od 3 zraka zanke in zapreti v ring.

Naslednja je kravata z 2 sc v vsaki sc okoli pletene 2 vrstic in konča, kot so začeli, s 3 zank. Nato snemite in šivanje top, za pritrditev na napačni strani.  Vnesite besedo modro, da članek Knitting klobuki Na podlagi gradiva www.garmoniavdome.ru

traja, pletenje kape, kapa, pletene baretko, yo