o pletenje

 

Pletene kape pozimi

Danes je pozimi pletene kape, so na vrhuncu mode. Obstajajo različne modele. Vendar pa obstajajo nekatere zahteve. Najbolj pomembna stvar je, da se pletene kape pozimi so izdelani iz naravnih materialov, najboljše kar je volne.     Še vedno ostaja moden pletene zimske hat kavelj. Obstajajo lahko kakršnekoli spremembe sprejem in uporabo avtorskih pravic.

Torej, z rokami pletene zimske cap Lahko poudariti svojo individualnost in ustvariti edinstveno podobo. Potrudili se bomo, da vam pomagajo na vseh te sorte in ustvariti kratek tečaj za pletenje zimskih klobuki z rokami. Tudi tukaj boste našli praktične nasvete o izbiri ready-made pletene zimske kape proizvodnih tovarn. izdelana iz volne angora, ovac ali moher, ne povzroča alergij lastnosti.

V zadnji točki je treba lotiti posebno nego. Dejstvo, da pletene kape pozimi iz naravnih volne brez predhodne obdelave nihče ne želi.     Barva ni tista, ki bi radi. Torej, preden pošljete predenih volne na policah trgovin, proizvajalci barvane preje in ga beljeni s pomočjo kemijskih sestav v različnih barvah.

In končno, v procesu nogavice, ki lahko dražijo lasišče in dermatitis. Lahko bi se temu izognili nevarnosti, opremljanje cap za notranjo oblogo iz mehkega naravnega bombaža. Ta material je popolnoma vpije znoj in ne povzroča alergijskih reakcij. Da bi se nanašajo zimski klobuk Crochet potrebujejo malo časa in potrpljenja. Najbolj pomembna stvar v tem procesu je izbira primernega vzorca in preje.

Ob istem času plačati pozornost takšnim dejavnikom, kot so: izbira sloga prednost zaprtih modelov. Preden začnete pletenje kvačkanje zimske kape vzorec, se obrnite na vzorcu in izračunamo število ponovitev. Kvačkane kape pozimi običajno pleteni v celostni obliki. To pomeni, da je šivanje pokrov in potem ni potrebno.

Če pletene shem kapo pozimi vodi svojo lastno raven usposobljenosti. Ne takoj poskušali povezati kompleks pletene, če danes najprej vzel pletilke ali hook. Winter pletene kape kvačkanjeČe želite začeti, poskusite tie majhno kapico z dlesni.     Za ta vzorec kar nekaj nadomestnih spredaj in Žuborenje STS. Na primer, dva spredaj in dva Žuborenje zank.

Bi radi, da vam povem, kako pletenje zimskih klobuki spremenili v mala podjetja doma v pričakovanju hladne čas dneva? Skrivnost je precej preprosta.     Potrebno: preprost za učenje tehnik čipk vezenin s trakom ali vrvico. Na pletenje klobuk v povprečju traja 1 dan. Njegova vrednost na trgu, lahko gredo do 500 rubljev (odvisno od kakovosti konča). No, podjetja ne more biti ustvarjena.

Ampak naj za sebe in svojo družino naper kravato preprosto zimsko kapo lahko vsak ima samospoštovanje ženska. Crochet klobuki zima ni le način, kako rešiti družinski proračun. Za mnoge ženske je to neke vrste hobi, strast do življenja. Tako kot iz kakšnega posebnega pomena, je pletenje zimskih klobuke.     Kaj je potrebno zagotoviti, da te izkušnje so krasijo prostega časa?

Poskusite razumeti: modne revije za pletenje, če boste potrebovali pletene zimske kape shema se ne more najti. Kaj pletene kape dame pozimi moda letos? baseball kape, pletene kvačkanje, neposredno cap. Za dekleta je pozimi hat biti ne samo oblačilo. To je njena oprema, s katero je poudarila njeno podobo.     Zato, pleteno kapo, je najboljša možnost.

Zaradi relativno nizke stroške pletene kape pozimi v garderobi dekle je lahko veliko. In to je določen plus v vsakodnevno pripravo obleko. Na podlagi gradiva ukuzi.ru

shema pletenje, pletenje, kvačkanje, kvačkanje, kapo, kavelj