o pletenje

 

Pletene kape so zelo nenavadne

Obstaja zimske pletene kape, ki so zelo nenavadna in priljubljena hkrati ženski. To je zelo ljubek in elegantno pleteno kapo in pletenje kvačkanje mi kosmate top klobuke, pletene in kvačkanje krono, vezanje za lepoto dna in pletene ločeno dekor bindweed. Pleteni zimsko kapo z le zelo toplo, ampak hkrati naredi vsi lastniki.

You need 150 gramov roza preje (250 m/100g), napere 4, kavelj 3 Več kot knit vzorec podolgovate krzna zank branje     Convolvulus pleteni tie tako verigo kavelj zanke iz zraka. Potem knit število stolpcev s yo, vyvyazyvaya vsake zanke v dveh stolpcih yo. Če želite narediti bindweed Punačak, lahko povežete številko na istem načelu. Dial izračunano količino zanke na iglo.

Želite povezati nekaj krzno klobuki. Pletene vzorec krzna, ne da bi zmanjševanje 4 cm, nato začne zmanjševati. Pojdite proč vsak provyazyvaya 8 in 9 zanke skupaj v naslednji seriji zanke na njih, tako da je bilo to zmanjšanje gre klini.     Prvih šestih zank potegnite nit.

Sew šiv. Zdaj tie krono kvačkanje sc, vyvyazav zank na robu kroga krzna. Dno tie krono loki treh zraka zank.     Ločeno vežejo in šivanje bindweed. Na podlagi gradiva

yo, kapo, kavelj, yo