o pletenje

 

Pleteni cap za poletje

Pleteni cap za poletno konico

Poletje je v polnem zamahu, in sonce greje dobro. V takih časih nujno nositi klobuk, čeprav jo imamo, ker ni sprejet. Toda tudi sončenje, ne pozabite na svetlobo  ali klobuk.  Ponujena svetlo kravato ali majhne cap panamku sami.

Izberite model in Tie, so vsi klobuki dana z opisom (na dnu vsake slike, kliknite na besedo  description).  To je klobuk mora biti na sončni plaži. Za pletenje klobuki obvezna: sintetična Rafina-120 gr. kavelj in 2,5  Podoben klobuk, ampak polje je večje.

Model Studio kapljice Design.  Knitting klobuki za naslednje potrebe: 100 gr. trdne barvne preje in hook ciklame 4.  Purple klobuk in hook torbici svyazanyP. Za pletenje cap boste potrebovali: preje Narcissus tsvetaP vijolično 100% bombaž (400m/100gr.) Cap do 60 gr, do 40 g vrečke malo roza preje, kavelj 2...  Zanimivo panamku poševno, je treba vedeti, kako plesti, kvačkanje, in napere.

majhno, temno moder pokrovček je odlično dopolnilo k plesti topu.  Še en majhen pokrovček, ki ga vežejo le eno uro.  Bright panamku in steznik, velik nabor za na plažo.  Če vam ni všeč panamku, potem pa vam bo všeč tukaj cap brez robov.

Zanimivo cap, ki ledja vzorec Na podlagi gradiva dashkindom.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pleteni traja

kavelj, oblikovanje, pletenje, pletilke