o pletenje

 

Pleteni cap

To je lepota ustvaril Linda.  Preja: Suite (fuksija in malo samo-) - pribl. 30g, Baby Fleece (Green) - ca. 10 gr.  Napere: № 2,5  Hook: № 2,5

Dimenzije: Širina približno 44 cm, višina pribl. 16 cm  Na višini 12 cm, sem končal niz svetlo rožnate barve in je imel dovyazyvat bledo rožnato.  Št okraski listov Vidocq obrnil fig - plešast in nezanimiva.  2,5-3 cm Rib 1x1 z dodatkom lateks teme za boljše rezinchatosti.  Potem razdeliti vse na 6 delov + Edge.

Na vsak del njenih las, da plesti 2x2 uokvirja 1H Žuborenje na vsaki strani, da bi zapolnili vrzeli dolge biserne viskozna (kot 1x1 pas gume, samo na vsaka 2 vrstice, da spremenite lokacijo oseb / izn).  Pattern: 13 cm pletene stanovanje, nato pa december na 1H vsak ražnju vsakega 2. vrsti - še 3 cm, potem odstranitev preostalih STS na nitki in nit tesen.  Dial 21N, v 7. stolpcu kljuko povezave b / n in dovyazat takimizhe Art w / o pred kite.

Potem pa isto v zadnjih zanke več 1 st w / o, 2 STS, 2 žlici bolj b / n enak zadnji zanke, in še naprej pritrdite barov w / o nasprotni smeri pletenice, nedovyazav stolpec do konca.  Potem bo 6 zanke okrog in plesti v naslednjo vrstico, lovljenje le zadnji polovici očesca iz stolpcev prejšnje vrstice. Kje so bili bend 2 zanke, 1 žlica storiti w / o, 2 zanke, 1 st m / n, in še na drugi strani. Do konca leta nedovyazyvat do 3 žlice.

End pletene, , ko na vsaki strani listov je 5 pico (od 9), in po zadnjem Picot vežejo drugo serijo nedovyazav 5-6 barov do konca, da polustolbik, potem izn. stran na serijo pod 2 bolj polustolbika in varno nit.  Ko parjenja naslednji listi oklepajo zadnje pico na strani, ki se ovije do spodnji strani sosednjih listov, za 1-2 serije z zadnjim, približno na ravni zadnjega vrha.

V zadnji vrstici v leaf bend za povezovanje z drugimi.  Tako se izkaže, izgradnjo 6 listov.  Lock in skriti vse repe.  Za dekorativne očesci: tie majhen leaf (ne na podlagi 21 zank, zank in pravijo, 8), ki vrh na 3s, tako da ne preveč visela, nedovyazyvaya v vrstici Kadoma 2 stolpca. Series - recimo 6-7 (za razliko od 9 vrstic v normalnih listov,).

V zadnjih dovyazat vrsti do ovinka in kravato tam lepo shnurochek dolžina pribl. 10-12 cm (kot kdo ve, jaz sem pletenje tehnologijo svojih besed ne more razložiti).  Thread ohraniti določeno dolžino (približno 25 cm), tako da je ona, in to šivati ​​vse do glava. teme, ki jih popraviti.

Prijavite se za cap strukturo listov, ki ustrezajo centrih. Vdet iglo v rep vrvi (oh, kaj zlog) in šivanje za centre previdno, tako da shnurochek center je zrasel iz armfuls listov.  Hkrati zgrabi shnurochek v bližini kraja, kjer raste iz majhen kos papirja. Get lepo vertikalne zanke in z vztrajanjem na stran rezanje vrvi ca. 2 cm z binglja listov na njej.

Da ne pušča veliko binglja Naključje, sem svoje slabosti (tudi tisti, ki so bile upoštevane nižje pri povezovanju ...), prišite na vogalu klobuk. Samo malo, ca.  1,5 cm po robu.

Berry: 3 zanke povezani v ring, zanke za dvigovanje, v tie obroč 6,7 cm / b / n, za povezavo z zanko širitev, še 2 vrstici na vrhu (kot ponavadi v pletenje v krogu, pri čemer pa po vsako vrstico in z mešanico dvižne zanke in zadnji stolpec), v naslednji vrstici stolpec 3 dvojne vežejo skupaj (kot je december) - ki je bil oster krivulje. In privijte nit.  In potem sem potisnil na drugo stran kljuke v notranjosti jagode, tako rep to je vse. Na podlagi gradiva club.season.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Baby škorenjčki pletenje

kavelj, pletilke, cap, loop pletenje