o pletenje

 

Pletene kape

Jesenskem in zimskem času - čas, ko razmišljamo o tem, kaj moramo odložil za zaščito las in zelo vodja hladno? Tudi vem, da če glavo toplo, nato pa se bo zamrzniti precej manj - večina toplote gre skozi to. Novo jesensko-zimsko 2010-2011 modni oblikovalci ponujajo veliko izbiro klobuke za vse vremenske in slog. Pleteni kape.

To sezono, to pletene kape, vendar, kot v prejšnjih sezonah, so v modi. To občutljivo, izračunano na toplem klobuki, barvita in plesti cap. Še posebej modne so Pleteni cap simulirajo ročno pletene.  Kape s earflaps.  Težko predstavljamo brez zimske kape-ushanok. Te kapice popolnoma zaščitijo ušesa in glavo od zamrznitve hladno.  V novi sezoni, kot kape spet pomembne.

Je za njihovo izdelavo uporablja kot naravno in umetno krzno.  Fur klobuke.  Fur, v novem jesen-zima 2010-2011, najbolj modno material. Torej očarala s krznom moda ne plača pozornosti in klobuke.  Obsežni baretke krzno, cap. Ali pa majhen, tesno prilegajo glavi in ​​zapiranje ušesa.  Klobuk.

Hat - najbolj elegantno klobuk, ki daje ženski čar. Seveda je nova sezona, moda ne ostanejo brez nadzora, to naglavno okrasje. Pletene kape KnittingNovice - široko krajci klobukov v slogu Mary Kalos. Deep - oblikovan kot moški.

Ali pa, bolj izvirno: lončke ali valjev.  Alain Sazonov, zlasti za LadyOk. Na podlagi gradiva ladyok.ru

občutljivo, baretko, cap, pletenje