o pletenje

 

Pleteni Ženski klobuki

Ženska pletene kape, koristne nasvete pri izbiri. Pletena kapa - to je dodatna oprema, ki je bolj nuja kot muhavosti mode. Ruska ostre zime pač ne ne dopuščajo druge možnosti, pa vendar hkrati tako želijo videti elegantno in žensko. Zdaj modna industrija nam ponuja najširšo paleto vseh oblik in barv.

Sedanja velike in male črke, klasična, športna, romance in, seveda, spogledljiva, okrašena z okrasnih, ploščice, trakovi ali drugimi dekorativnimi elementi. To je mogoče čutiti ali vintage prostornine Pletilni baretke s previsnimi robovi kapo z zelo velikim pompom pletene ali brez. Od osemdesetih let v modi cevi nazaj cap, ki jih lahko nosite kot kapo in ob istem času.

Ženska knit cap hatVedno svetu brvi si lahko ogledate toe cap in skladiščenje cap utišan barv. Še posebej pomembne klobuki in dolgodlaki krzno broadtail. Kape s earflaps, narejenih iz takšnih materialov, izgleda neverjetno elegantna in učinkovita, poleg tega jih je večina žensk. V prizadevanju za modo, ne pozabite, da je zgornja meja ne sme biti samo v skladu z vaš stil, ampak tudi vrsto videz.

Pri tem je treba upoštevati delež. Slabotnih, nizka dekleta, naj se izogibajo veliki, kosovnih pokrivala in majhni, tesno prilegajočo nosili cap preprosto kontraindicirana debel dekleta z veliko funkcijami. V tem primeru lahko pozorni na velike parjenja cap z River, vendar ne sme se vključijo, okoren pokrivala je malo verjetno, da igrajo v vašo korist.

Lastniki ozek obraz z ostrimi funkcije primerno majhne kapice, ki pokrivajo čelo, kot tudi klobuki jasne geometrijske oblike. Broad-deklice, z uglednimi ličnice, je treba paziti na uho zavihki, kape in asimetrične različice pokrivala. Toda lastniki so ovalni obraz je širok izbor različnih modelov, boste fit skoraj nič. Na podlagi gradiva nvmag.ru

Podobni Prispevkov:
  1. shemo pletenje, pletenje
  2. shemo

pletene baretko, baretko, cap, pletenje