o pletenje

 

Pletene cap

Kapice in druge izdelke, kjer je serija deluje v dveh smereh, moramo sponko zadnjem stolpcu prve. Pletene hat loopto počne. Hook z zanko se uvede v zadnjem stolpcu verige zanke, namesto da je povezan prvi stolpec, in pried delo, sem vonj nit, je vlekel skozi zanko za vrvico in zanko za ugotavljanje schuyusya na kljuki enkrat (polustolbik).

Kdaj začeti pletene opravlja obroč verige, je kavelj vnaša v prvi stopnji v verigi in opravljajo polustolbik.  Včasih, namesto verige obroči iz delovnega nit obroč.  Za ta namen je niti, ki dajejo na kazalcem leve roke, nato v nasprotni smeri gibanja, tako da je dobil prstan. Prosti konec 2 cm dolga temelji na nit, ki poteka od tuljave.

S pritiskom na palec leve roke, nato vezavi nit v ring uvedbo kavelj poddevayut jih delajo nit in vlekel, zanke na sebi, potem plesti nekaj zank namesto prve kolone in kolone z vstopom v ring in kavelj na koncu niti. Ko so vsi bari povezani koncu nit zaostrila, je prstan zmanjšati na želeno velikost.

Pogosto vzorec je sestavljen iz ločenih delov (čipke cap) ali kot kvadrat, en krog na cvet (čipke, torbice, rute, itd.)  Compound (Smy zaprtju) motivi stori. Prva pletene motiv in celotni prvi niz se prekine. Vyvyazyvaya predzadnji vrstici motiv, ga zapre z zadnjo vrstico prvega motiva.

Če želite to narediti, povezovanje kolone, ali delček sekunde zanko verige motiva, je kavelj odstrani iz zanke in zanka se je predstavil v bar ali verige prvega motiva od zgoraj navzdol.  Potem poddevayut samo Otkačiti zanke pro-taskivayut ima v skladu z verigo ali zanko skozi kolono za sebe in še pletenje zanke ali drugi vrstici stolpcev. Na podlagi gradiva www.uzelok.in

zanke, vzorec, kavelj in pletenje