o pletenje

 

Knitting klobuki se začnejo z elegantno kapo

Poskusite povezati sami nekaj preprostih stvari in kvačkanje. Začnimo s preprosto in elegantno baretko. Morali boste kavelj № 4 in volne preje. Knitting bo sc, temveč lajšanje viskozno (tj., kavelj vstavi pod pol zanke iz prejšnjega vrsti). Torej knit verige zraka zank (dolžina je odvisna od želene velikosti).

Prvi in ​​drugi niz je sestavljen iz sc. Ob koncu druge vrste provyazyvayut three polustolbika.  3. vrstica: 3 polustolbika, nato pa pletene sc v zadnji steni. Slika se ponovi v prvi vrstici.  Prepričajte se, da je širina rezila ni spremenil. S povezovanjem 70 cm, povežite jezički kratki platno robove.

Merjeno 15-20 cm nit oborvite, prosunte preostalih "rep" z iglo in potegnite drugi strani rezila, ki se konča polustolbikami.  To bo vrh baretko. Nasprotnem robu veže več (optimalno - 5) vrstice sc enakomerno manjša od vrstice do vrstice. Meni pripravljen!

Ko se boste naučili ta preprost način, je mogoče zaplete svojo nalogo, in plesti nekaj cvetja v spiralo.  Sedaj poskušajo povezati z pletenje klobuk River.  Ta izdelek je kot nalašč, so otroci in odrasli. Pletilni klobuki se začnejo z elegantno kljuko capPrvič bo računal na glavo otroka. Vnesite napere z dne 11. zank, potem plesti 31 cm Podveza viskozen (vseh vrst obraza zank).

To bo River, je mogoče storiti z barvnimi progami ali nekaj zanimivih vzorec. končal z River, dial 52 tečaji na dolgi rob povezanih rezilo, in v naslednjih 5 centimetrov pletene, kot sledi: K1 in 3 Žuborenje. Potem tako ima 4 vrstice, in nato od znotraj pletenine 2 Žuborenje desno. Zaradi tega mora ostati špice 39 STS.

Zmanjševanje zanke je treba ponoviti na enak način še enkrat po štiri serije. Ostanite za 26 zanke. V drugi seriji štirih zmanjšanje je treba ponoviti.  Zadnjih 13 zanke, zdaj v St st (4 vrstic), nato pa jih zbirajo na iglo, in šivanje pritrdite izdelek.

Lahko ga nosite! Na podlagi gradiva vayjem.com

meni, kavelj, yo, obleko, yo, vzorec