o pletenje

 

Knitting klobuki pletenje

Preden začnemo pletenje, vzemimo trenutek, da bi razpravljali dodatki, ki jih moramo storiti. Smo začeli z razpravo preje, ki bi morali izbrati. Nekatere vrste preje primerna kot drugi, da bi bilo lažje povezati svojo prvo cap. Če ste začetnik, morda bi se izognili takšnim tanki preji, kot je ta.

Če uporabljate prostornino ali kamgarn, bo lažje videti njihove tečaje, in se obrnite na šal malo hitreje. Teža preja je običajno navedena na etiketi tuljavo, da ga preberete, če želite izvedeti težo izbranega preje.  Kamgarn naredi na 5 STS na palec pletenje preje in volumen - 4 (ali manj) zanko palca. Za toplo las pozimi hat - to je najboljša izbira.

Če ne želite, da pletene iz volne, lahko tudi povezavo svojih cap bombažne preje bolj udobno, kar ni toliko raztegnejo kot volna, in ne tako toplo. Če uporabljate zajetno preje, boste morali 125-200 metrov od preje do vaših klobuki, vendar če vam je ljubše kamgarn - 150-300 metrov.  Za to uporabljamo krožno cap velikosti 10 pletilke (po standardih ameriškega sistema ukrepov), z dolžino 16 cm.

Obstaja več različnih načinov za pletene kape okoli, danes pa se bomo osredotočili na pletene zelo enostavno in preprosto modelov kape, tesno tesno glavo, s River posnetke, kot je ta. Potrebovali boste tudi označevalce zanke z namenom, da bi spremljali nekatere zanke med pletenja. Če nimate označevalcev zanke, jih lahko nadomestijo z varnostnimi zatiči ali koščki preje druge barve.  Pozor!

Kot začetnik, si morda mislite, da je ukrep, preprosto glavo in nato nežno rezultat okoli obroča zanke, ne pa za delo na izračune obsega, in bo cap želeno velikost. Seveda, lahko poskusite, da to storijo, vendar pa močno tveganje: vaš klobuk je lahko majhen, kot dojenček, namesto klobuka ali boste imeli vedro, ki bo utonil glavo ... najboljši način za merjenje glavo, tako ste prepričani, da svoj klobuk je za vas, je merjenje njeno velikost v cm, nato tiste, igle, ki so in ki preje, iz katerega nameravate vezati kravato in majhen vzorec, da računajo, koliko zank je en palec.

Na drug način pa se imenuje lestvici.  Zdaj množijo meritve, vzete iz obseg glave, je število zank na centimeter dolžine, in boste dobili število ponovitev, ki jih morate najprej zaposliti na vaš klobuke. (Primer: pomnožite 21 cm za 4 zanke / palec je enak 84 zank). Morda želite zaokrožiti rezultat število zank na najbližjo številko, ki se lahko enostavno deljivo z 8, je lažje za vas, da zmanjšate zanke.

Zaokroževanje navzdol je bolje kot zaokrožena, saj pokrov je nekoliko manjši raztezajo v daljšem časovnem obdobju in bo ravno prav, in pokrovček je malo bolj bo padla, ko se raztegnejo. Zdaj ste pripravljeni za pletenje. Vnesite napere na število zank, ki ste jo pravkar izračunano.  Če se ne trudim, da usesti in narediti izračune, ne reči, da potem nismo vas opozoriti!

Zdaj morate povezati zanke na koncu v začetnem krogu, kot je prikazano. Bodite previdni, da ne upogibajte ali pa vaš zanke, ker potem ne bo popraviti, nato pa bo moral razgnati ter začeti pletenje od samega začetka. Če ste nikoli počel, bi lahko ogledate našo izobraževalnih video posnetkov pletenje krog.  Sedaj, samo vztrajati pletenje obraza zanke v krogu.

Čudovit čar pletenje v krogu, ki je, kot ste še naprej plesti, je začetni rob v filmu sam zvit, ki je desno robovi River nas klobuke. Gostejša robu film bo potrebno dodatno centimetrov nekaj pletenje s hat izkazalo, da ni prekratek.  Ko povezavo krpo 6-7 cm v dolžino, poskusite na klobuk.

Če se zdi, bo kratka, še naprej plesti, če pa njegova dolžina vam ustreza, je čas za vzlet dobro brati zanke. Če se zdi predolgo, lahko samo malo bolj zategnite River posnetek, nič ne skrbi.  Ali zmanjšanje zanke ni preveč težko, če pa še niste videli naš video tutorial na to temo, morate vzeti odmor od dela in je videti, preden boste še naprej plesti vaš klobuk.

V postopku pletenja naslednjih označevalcev mesto zapored zanke vsakih 8 STS. Dovyazhite do zadnjega 2 zank pred marker in ne zmanjšala. Naj počne isto stvar na glavi celo vrsto. Naj kar zanke zmanjšanje pred vsako oznako v vsaki vrsti zanke, dokler dovyazhite na vrhu klobuk.  Kot odštevanje zank, boste opazili, da luknjo na vrhu svoj klobuk, je vse manj in manj.

Ko se delovni prostor preblizu za udobje pletenje, lahko nežno potegnite prilagodljiv del krožne pletilke iz tkanine, zbiranje delo v majhnih gub, kot je prikazano. Dokončanje top cap. Ko napere lahko na levi le 4 zanke rezati nit preje.

Sedaj lahko krpanje kljuko iglo ali kvačkanje in potegnite preje skozi ta rep preostalih 4 zanke na potek pletenja, da poostrijo luknjo in dobili popoln top cap.  Kvačkanje kavelj potegnite rep preje v klobuk, cut off presežek, zaradi česar 6 cm v dolžino, in so vtkana v tkanino svojega cap od znotraj. Win!  Tukaj imaš svoj klobuk! ČESTITKE! Na podlagi gradiva pepita.ru

pletenje kape, kapa, kavelj, zanke, igle, pletenje