o pletenje

 

Knitting napere klobuki z debele pol volnene preje

Bili Caps, prikazano na te slike, povezane z debelimi semi-volnene preje. Fit vsak proizvajalec preje. Pletilni klobuki napere iz debele pol volnene preje hatMain: bi 100-unča reel je 100-150 m preje. Na primer, preja fit Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).  Take debele 6 krakov.  Long cap , Tako kot vsako zasebno spoštovanju nogavice ali nogavice, pletene s petimi kraki. Začnemo z roba, postopoma premika proti kroni.   Dva napere zaposliti približno 60 zanke *.

To je povprečni obseg glave ~ 55 cm  Cap povezane napere  Zelo dobro se razteza, vendar jih lahko dodate / odštejemo nekaj zank po okusu.  * Če se odločite za pletene klobuk s tanko nit in so tanjši kraki - število zank, potrebnih za ustrezno povečati. Včasih moraš narediti nekaj poskusov, da poberem potrebno število zank preje za nekatere od svoje glave.

Pletene top, poskusite na - se raztopi - ne ustreza.  Odhodni zanke morajo biti porazdeljene med štirimi kraki povezuje obroč.  Peti roko - delo. Pletene okoli kot običajno pred platno saten, ne obrača nikjer.   Čez nekaj časa boste opazili, da je vaš izdelek bolj kot cap.

Če si premislite knit  dolgo cap, se lahko konča tukaj, če odločitev trdno - pletene dokler dolžina je blizu 30 cm  To je običajno dovolj.  Zapiranje zanke ali zgornji odsek skozi njih in potegne vozlišče nit rep znotraj navzven.  Okrepiti, da ne pride razveljaviti, in cap je pripravljen.

Lahko ga nosite. Na podlagi gradiva cmapywka.ru

zanke, klobuk, pletilke