o pletenje

 

Knitting klobuki mladih

Pletilni klobuki mladih capAvtorji lekcijo: Shamarina NE in Sisyavina A. Obseg glave: 100 g preje krožno iglo 2509 № 4,5 mm Dial 124 zanko jih razdeli enakomerno na 4 igle in ga prenesemo v krogu ali pa se vpiši v krogu na krožnih zanke in elastične pletenine 2x2. * Opomba: ko krožno pletenje obraza zanke za prednjo steno pletene, Žuborenje - za nazaj stenah intarzijami pletene 2 robu izn. skupaj (= 92petli) in pletene vzorec 2 osebi, 1 izn.

6-okrogla series. V naslednjem (sedmi) okrogle pletene skupaj z k2 (= 62petli). Rib pletene 1x1 in 3 kroge. Naslednji dve vrstici s krožnim provyazyvat z 2n skupaj v žico (odstrani 1P, 1lits. In to razširi preko odstranjena loop). Preostalih 14 zanke potegnite delovnih preje. Glava pripravljeni!

Mladi Cap. 52 cm: - 100 g, špice število n marec 20, 23 zapored - 10x10 dial na napere 100 zank in plesti 4 vrstic šiv spredaj za trak, potem pa 1 vrstica Žuborenje šiv. Nato nadaljujte pletenja šiv spredaj.

Na 7 cm od pasu, da začne odštevanje: dva v vsako vrstico v zanki na vsaki strani. Potem ko je 21 cm od pasu povezan večji del kape. Nadaljnje odštevanje se v vsaki vrstici 4 na dan 1. st na vsaki strani. Na višini 73 cm od pasu, da zaprete vse zanke. Bi dve ščepec: Crochet № 3 tie dveh zank z verigo zraka do želene dolžine. Izdelajte pompom.

Cords prepletajo med seboj, pritrjena na bob, šivati ​​konec kape. Cap za šivanje. Bar, da bend navznoter in šivanje. Na podlagi gradiva oasis3.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pletilni klobuki
  2. pletene kape
  3. pletenine, pletene kopalke

vzorcem, kapo, tie elastiko, loop