o pletenje

 

Knitting klobuki kvačkanje

Knitting klobuki kvačkanje. Part 1 bo povedal o splošnih načel pletenje, kvačkanje klobuki. S to gradivo ste sposobni vezati cap v kakršni koli obliki. Najlažji način za začetek pletenje klobuki s top kvačkanje. Če želite določiti velikost cap, ukrep obod iz glave. To storite tako, da merilni trak vodoravno na čelu nad obrvmi in vratu.  Potegnite trak tesen. Getting plesti cap s krono. Najprej bomo povezali krog. 1. Obseg stolpcev, ne da bi yo (RLS).

Če ste pletene krog sc, nato pa začeti pletenje s 3-EP. Potem v zadnji zanko kavelj plesti 6 sc. Pletilni klobuki kvačkanje hatNext, pletenje je krog v spirali, z dodatkom 6 sc v vsako vrstico. Sehma 1. 2. Circle of močne barov.  Kako plesti trdna barov se nanašajo na oddelek. Pletenje se začne s 4-VP, ki zapira krog polustolbikom.

Naredite 2 EP za dviganje in vezanje, pritrditev znotraj Vitica z VP 7 bolj stabilen kolone z zankami se bo dvignila eight trdni stebri. Zapre več polustolbikom in spet bo zanke dvigalo. Dalje, pletene in dodal, da vsako vrstico z dne 8. trdne stebrov.  3. Pogoji kolone z 1 yo (S1N). Pletilni začeli s 5-LP, ki zapira krog polustolbikom.

Naredite 3 EP za dviganje in vezanje, pritrditev znotraj Vitica iz EP 11 več S1N za dviganje zanke 12 se bo S1N. Zapre več polustolbikom in spet bo zanke dvigalo. Dalje, pletene in dodal zapored in 12 S1N. Diagram 2. Načini izvajanja poveča za pletenje, kvačkanje klobuki.

Pletilni mislih, lahko razdelimo v klini s številom stolpcev prve vrste. To pomeni, da za RLS je 6 klini, za močno bari je 8 klini, in za S1H je 12 klini.  Gain je mogoče doseči na več načinov, ki bo dala različne oblike dna. Če opravimo pridobili več kot drug drugega, potem bo ta kraj proizvajajo vidni kot in bo namesto kroga poligon. Ampak da se zgornja meja, da bo včasih dodatne priložnosti.

1. Povečanje vedno pa v zadnjem stolpcu klin. V tem primeru so, pridobljene simetrični klini z opazno poveča linijo med njima.  2. Povečanje, da vedno opravlja prvem stolpcu klin. Bo mogoče dobiti simetrična klini, ukrivljeno rahlo v desno, z opazno poveča čez črto od njih.

3. Gain ki v vsaki klin, tako da se ne postavi nad seboj. Najlažji način za premik dobiček je provyazyvat 2 stolpec v zanko takoj po pridobili v prejšnjem zapored. V tem primeru se bo izkazalo, ravno krog brez vidnih robov.  Vir: lista Mod. Na podlagi gradiva www.liveinternet.ru

Podobni Prispevkov:
  1. kvačkanje
  2. pleteni

    pletenje kape, kapa, yo, yo