o pletenje

 

Različne oblike klobuke

Klobuki in kape, zlasti v zvezi - to je del naše garderobe nosimo skozi vse leto. Konec koncev, se lahko povežete kot toplo kapo za zimo, in panamku za poletje. Vse je odvisno od tega, od kar smo preje za pletenje in za kakšen namen: na toplo v hladnem ali zaščite pred soncem. Gosto vzorec je primeren za toplo klobuke, ter mreže ali openwork za lahke poletne Panama ali klobukov. V članku, ki smo jih pobral svoje kape, ki so bolj primerni za pomlad.

Zato, ker je čas, da kuhamo spomladi garderobo in utrujena od dolgočasno zimo, želim, svetle barve in spomladi cvetje.     To je prav zapisana v naših kape. Ljubitelj kavelj, veste, da s tem majhnim čudež, lahko povežete različne klobuke oblik. To je majhna in tesnim kape, baretke in kape, klobuki s earflaps, kapo, klobuki z majhnimi polji, kot si lahko in z veliko.

Izberite tistega, ki ga uživate in boste srečni. Vse klobuke v naši zbirki so podane z opisom shem in na dnu vsake slike je beseda ali OPIS pletenje PATTERN, klikom na besedo v novem oknu se odpre opis modela. Torej, najprej svetlo in pozitivno, pesmi že na modni spomladi, vendar dovolj toplo pozimi in ne bo vam zmrzne.

Naslednja model, majhna in ni zapleteno, ampak poglej, kako izvirno okrašen.     Še ena svetla v tem času, skupaj s šalom, ki je povezan tudi zelo lepa cap, vendar je le podoben sistem. Naslednji model - z nekaj področjih. Mislim, da v cap ustvarja podobo romantičnega dekle. To je še primerna za zimo. Za popolno, lahko povežete palčniki in razpis samo za pomlad.

Še en set, čeprav bolj v jesenskih barvah.     Še ena svetla cap in modela zdaj za ogrevanje vaše domišljije (ki jih ni opisa). Na podlagi gradiva kruchcom.ru

Podobni Prispevkov:
  1. obleko

traja klobuk, pletenje sistem, občutljivo