o pletenje

 

Kako pletene traja

Kako plesti hat traja

Obstaja nekaj precej pogosta oblika klobukov: baretko  tip Fez ali lobanja-cap, cap okrogle in podolgovate kape.  Kako plesti baretko.  V smislu ustvarjanja obrazca je najlažje delo. Prvič, fit kroga, katerega premer je okoli 27-35 cm

Ta vrednost je odvisna kakšni obliki želite, da bi pri tem, kot tudi modni. V skladu s tem pletenih baretko v višino 1-5 cm segajo od višine line prav tako zelo odvisen baretko obliki.  Pri sprejemanju oblečen navzdol, ravno del krat in ustvarjajo volumen pri gub. Večji del ravno baretko, večja količina.

Ko ravno del spodnjega dela ujemajo, ki namesto da povečuje ujemajo december  Koncu dela je določena z vgradnjo. Meni, mora biti trdno sedel na glavi.  Fez cap tip ali Čepica.

Za tako cap ujemajo s tradicionalno vrsto povečanja. V nasprotju z baretko premer kroga je opredeljena z velikostjo cap.  First of all, snel obseg ukrepa glavo, našli polmer kroga, ob sklicevanju na formulo: obseg = 2/Pi * R. Potem, ko je velikost cap 56 lahko, premer kroga je treba sprejeti, 16-17 cm od luči jersey stretch.

To je, ko pletenja najpreprostejša vrsta cap ali Fez Čepica povezati začetni krog premera 17 cm nato pa pojdite na ravno del pletenje kape brez povečuje. Višina tega dela se navadno določi z vgradnjo povprečno nekje 12-14 cm  Hat okrogle cap.

Da bi dobili dna zaobljene oblike, je premer kroga, ki začetne manjše, to je 10-12 cm Nato, da bi dobili pravico cap velikosti, bodo morali tie nekaj vrstic, ki bo zaokroževanje dnu.

Ko je pletenje krog sc v vsaki vrstici doda 6 sc (na pletenje S1N S1N 12), medtem ko pletenja vmesni del, lahko bodisi dodate enakomerno zapored na 3 sc (6 S1N), ali namestnik vrstice in vrstice, brez dodatkov, do 6-dodatki (za 12-S1N dodatki). S povezovanjem se lahko nekaj od teh je razvidno, da je zgornja meja začne dobivati ​​obliko.  Če dodate gor  Ukrep dvakrat in rob kape, lahko dobite velikost cap.

Na robu prepognjena dolžine obliki naj bo približno 27 cm (2 cm je treba prepustiti, da se raztezajo Jersey). Naprej pletene go krog povečuje, ne da bi natančno navedeno višino, ki je potrebna za ta model (12-14 cm).  Podolgovati cap cap.  Ta oblika kapice je mogoče pridobiti na dva načina. Lahko povezati območje s tradicionalno število poveča v vsaki vrsti: za RLS je 6 poveča za 12 S1H povečanj. Premer kroga, da manj, to je 6,9 ​​cm

Potem, da bi dobili pravo velikost cap bodo povezale več vrstic zaokroževanja.  To se lahko izmenjuje s vrstice pravic, in brez njih, ali pa za polovico število poveča v vsaki vrstici.  V drugi način pletenje pletenje se lahko izvede v krogu, zaradi česar je manj od povečanja zapored od začetka pletenje. Za RLS je 5 od povečuje, in za S1N -10 povečanj v vsaki vrstici.

Na primer, opravljajo pridobili zapored, pletene cap na velikost.  Oblika dna hkrati dobimo kot dano od samega začetka in, v nasprotju s prejšnjo metodo, je težko spremeniti.  Vir: lista Mod. Na podlagi gradiva kru4ok.ru

cap, baretko, pletenje