o pletenje

 

Knitting klobuke

Bili Caps, prikazano na te slike, povezane z debelimi semi-volnene preje. Fit vsak proizvajalec preje. Main: 100-unča koluti mora biti 100-150 m preje. Na primer, preja fit Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).

pletilke kapeTake debele 6 krakov. Long cap, kot vsak ima samospoštovanje nogavice ali nogavice, pletene s petimi kraki. Začnemo z roba, postopoma premika proti kroni. Dve napere zaposliti približno 60 zanke *.

To je povprečni obseg glave ~ 55 cm Glava, povezani napere, zelo dobro razteza, vendar jih lahko dodate / odštejemo nekaj zank po okusu. * Če se odločite za pletene klobuk s tanko nit in so tanjši kraki - število zank, potrebnih za ustrezno povečati. Včasih moraš narediti nekaj poskusov, da poberem potrebno število zank preje za nekatere od svoje glave.

Pletene top, poskusite na - se raztopi - ne ustreza. Odhodni zanke , ki se razdelijo med štirimi kraki povezuje obroč. Fifth roko - deluje. Pletene okoli kot običajno pred platno saten, ne obrača nikjer. Čez nekaj časa boste opazili, da je vaš izdelek bolj kot cap.

Če si premislite dolge pletene cap, lahko konča tukaj, če odločitev trdno - pletene dokler dolžina je blizu 30 cm je ponavadi dovolj. Zapiranje zanke ali zgornji odsek skozi njih in potegne vozlišče nit rep znotraj navzven. Okrepiti, da ne pride razveljaviti, in cap je pripravljen.

Lahko ga nosite. Na podlagi gradiva cmapywka.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kopalke, openwork
  2. kvačkanje

cap, zanke igle