o pletenje

 

Pletene kape pletenje

Ni boljšega načina za diverzifikacijo garderobo, kaj, da poberem nekaj novih klobuki v svojo staro obleko. In še bolje - za ustvarjanje lastne roke. Če ste seznanjeni z kvačkanja ali pletenja z, in  pletenje kape za vas ni problem, je možno, na primer, za osvežitev podnadoevshie eleganten plašč volne Demi beretkoy. Ali pa krasijo vsako poletje obleko ali klobuk panamku svetlobe bombaža.

Pravica slog, lahko poberete na "Knitting kapice" na naši spletni strani, kjer smo se zbrali in objavili na več straneh obsežno zbirko modelov klobukov.  V njej boste našli elegantne in praktične kape za otroke, moške klobuke in različnih ženskih modelov, od dol pokrov na več vrst klobuki.  Obstaja tudi veliko zanimivih  pletenje sklopi z šali, palčniki, rokavice in celo torbico.

Za pletene kape na vzorcih, ki jih ponujamo mi je bilo tako enostavno, kot je mogoče, vsak model, ki smo ga podali jasne in podrobne sistema, podroben opis njenega izvajanja. Z njimi, tudi za začetnike  Knitting baretke, palčniki, šali  bo precej enostavno in zabavno.    pletenje šali drzne in izvirne sloge iz naše kolekcije bo morda zanimiva v svoji preprostosti, in nikoli ki je dobil v roke igle ali kljuke ženske. Na podlagi gradiva www.uzelok.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pinetok pletenja,

    pletene kape, pletene baretko, cap, traja