o pletenje

 

Knitting nekaj zabave

Pletilni nekaj zabave in je enak kot priljubljena in kvačkanje. Število modelov in različic vzorcev povezani napere ogromno. Revija za ženske  to raznolikost. Na svojih straneh, so povezane modeli napere in kljuko za vsako starost in okus.  Če želite najti zadnji posodobitvi revij in knjig, uporabite novice oddelek  Zapletanje V novembru 2007. Fantasy padec. Klasika.

Vzorci v zbirki. Kids. Purple pulover z ovratnikom. Vezenje križ. Striped Raglan pulover  Žoga v letu 2008 Posebna izdaja.  Kape, šali in rokavice z enim prstom.

19 modi in praktični modeli  Žoga v maju 2008. Melange študija.  Jakne z kvadratov.

Set za dekleta. Bandage in nahrbtnik.  Preplet decembra 2008. Queen Silvestrovo  Žoga v januarju 2009. Color zime.  Fashion. Sovjeti.

Copyright delo. Oblečena v belo. Winter vzorcev. So doma ...  Žoga od februarja 2009.  Winter zabavno.

Vaš živih bitij. Kids.  Prijeten stvari zastonj. Golden konico.  Preplet marca 2009. Spring sanje.

Fashion. Sovjeti.  Avtor je del.  Kids.

Moška Style. Spring razpoloženje  Preplet aprila 2009.  Spring preobrazbo. Kids. Moški slog. Elegantna barve.  Žoga v maju 2009.

Barva neba. Vijolična žensk pulover z zadrgo.  V strip. Elegance. Orange razpoloženje.  Žoga od julija 2009.  Getting pripravljena za poletno sezono, skupaj z mladimi ženskami mode

žogo v avgustu 2009.  Nove postavke plažo: kako, da izstopajo iz množice  Če želite najti zadnji posodobitvi revij in knjig, uporabite novice oddelek Na podlagi gradiva www.nastusia.ru

klobuk, pletenje, kvačkanje, kvačkanje vzorec