o pletenje

 

Knitting klobuki preprosto klasični model

S hitro veže ta preprost klasičnim modelom debele preje debele napere.  Izdelki iz debele preje, pleteni neverjetno hitro. Cap-polž, ustvaril oblikovalec Elizabeth Zimmermann leta 1967, posebej kvačkanje Wool Sheepsdown, bo pripravljen v nekaj urah. To cap je bil nekoč delal s pojavom nove vrste posebnih predena volne.

Problem pletilje lahko bi bilo nekoliko težje zaradi uporabe debelejši krakov: z malo bolj težko upravljati, in morda kmalu naveličal roke. Ko pletenje vzorcev iz debele volne se morajo zavedati tudi, da je notranji krog precej manjši od zunaj.  Proces pletenje klobukov pletenja polžev in končni rezultat vam bo dala veliko veselje.

Mala krogih lahko plesti različne napere: lahko začnete z delom na krožnih igle dolžine 40,5 cm, potem bi naselitve pojdite na napere in vodijo vrhu pokrovčka. Lahko povezati celotno klobuke model na krožnih igle 60-80 cm v dolžino  Na prvotni model Elizabeth imela pet helices.  Posebna nadomestila obliki lepo prednost.

Vendar pa je po ustavi korakih, trda roba izginjajo. Kasneje, Elizabeth prišel z način, da ostanem na vrhu pokrovčka. Za to je bilo treba zmanjšati število spiral do tri (glej sliko).  Na začetku bi lahko SKP z lahkoto pridobiti iz enega tuljavo, vendar pa je proizvajalec zmanjšala dolžino žarilno nitko v tuljavi, ne da bi spremenili njeno debelino.

Tako, sedaj na klobuk traja malo več ene tuljave, in iz treh glomerulih lahko dobite dva klobuki.  Povprečna gostota pletenja: 2 = 2,5 cm zanka  VELIKOST: MATERIALI: krožna iglo dolžine 40 ali 60 cm (5,5 - 8 mm, ali morda 9 mm, za tiste, ki so tesno prepleteno mrežo)  M1 = dodamo 1 zanke. Način pridobili zanke je določena na začetku helix.  Ko vožnjo poveča nad Podveza pasovi, lahko uporabite katero koli metodo.

Dial 40 zank.  Pletene 5 rows neposredno (Podveza) (fotografija 1).  Naslednja vrstica: dodajte 60 zanke provyazyvaya (2 spredaj zanke, M1) v celotni seriji, popolna M1.  Skupaj se bodo, da ne zanke Kovrčica, in praznovanje začetka serije.

Pojdi na začetek vzorec (slika 2).  * 2 Žuborenje zank, pletene 2 STS skupaj Žuborenje, 16 spredaj zank, M1. Ponovite od * 3-krat zapored.  To je, če zanko dobiček metoda (M1) ima pomen: Delovna nit, da bi zanko, tako da niti z desne igle je na vrhu (slika 3).  Ponovite okoli kroga, in boste videli, da bo v vsaki vrsti Podveza pas premik na eno zanko na levo, in število ponovitev ne bo spremenila.

Res je: Vsak Tog (provyazyvanie dve zanki skupaj Žuborenje), se izravna z dodajanjem (ml).  V vsaj eno spiralo sem imel, da se opusti en korak od M1 ob koncu 16. poglavja pred zanke iz prejšnje vrstice. To je sramota (foto 4).  Na srečo, raztopimo izdelek ni potrebno: samo dvigne lestvi (zadaj) konico desno napere (slika 5), ​​vnesite v levo iglo pod sprednje stene in sprednjo provyazyvaem (slika 6).

Je bil v prejšnjem seriji izvedli povečanje.  Zdaj pa ne pozabite, da povečanje Ml in v tej seriji.  Skupno 18 serije. (Elizabeth Zimmerman je dejal približno 18-20 vrstic, vendar pa 20 serija ne sme imeti dovolj preje v prikazani modela serije 18) (slika 7).  Po končanem spirale v 18 vrstic, ste pripravljeni za izvajanje ubavok krono, vodenje rob, ki ga tvori M1 povečanj.

Če želite globlje klobuk in imate dovolj preje, lahko dodate nekaj vrstic.  Running top.  (1 Wrong zanke, pletene 2 STS namesto Žuborenje, pletene 2 STS namesto seamy, 15 spredaj zank, M1) 3-krat.  Da, drugič v pletene 2 STS v Žuborenje mestu, nato pa nekaj zank provyazyvayut prednje površine (foto 8).

Naslednja vrstica: (1 Wrong zanke, pletene 2 STS namesto Žuborenje, pletene 2 STS namesto seamy, 14 spredaj zank, M1) 3-krat.  Naslednja vrstica: (1 Wrong zanke, pletene 2 STS v Žuborenje mestu, pletene 2 STS namesto seamy, 13 spredaj zank, M1) 3-krat, itd zmanjšanje števila normalnih obraza zanke v vsakem območju v eno.

Ko začnete na drugi predence Sheepsdown iz volne, je treba razgrniti nit poti. kot sledi: Volna spryadena dodatek 4 se ne prekratek.  Ločeno vsako izmed štirih niti na določene dolžine (slika 9). Liznite eni strani in hitro drgnite z obema rokama za približno 5 sekund (do takrat, dokler ne začutite toplote iz trenje). Pletilni klobuki preprosto klasičnim modelom capAli isto na drugem koncu nit.

Rahlo twist preje in preje debelina razlika ni opazna.  Naprej na delo.  Pri preostalih 10 obrazu zanke, morda tiste, ki uporabljajo krožne igle želeli iti cevi napere. bo Nato je malo nerodno, da plesti (pletene 2 STS namesto Žuborenje, pletene 2 STS namesto seamy , spredaj zanke, M1) 3-krat.

Elizabeth nudi ostati tukaj, za podaljšanje delovne nit pri preostalih 12 zank, za izgradnjo nit in dokončanje dela. Vendar, ko je delal kot debele preje zanke so tri dodatne vrednosti. Sem poskušal plesti še eno vrstico in Žuborenje zanke, da bi dobili 2 namesto 3, kot sledi: (. [Slip 1 zanke, pletene 2 STS namesto seamy, podaljša preko odstrani zanko, 1 spredaj loop Ml) = 3-krat le 9 zank.

Odjava (Slika 10).  Priključite opremo strani šiv Podveza, in tvoj klobuk je pripravljena.  Ko kopirate povezavo do zahtevane informacije. Na podlagi gradiva www.melange-m.ru

zanke, kapo, obleko, vzorec, pletenje, pletilke