o pletenje

 

Warm pletene hat

Klobuki: Klobuki, kape, klobuki, beretki, kape ... Danes pokrivala v omaro žensk, žal, dobi skromno mesto. Čeprav ni nobene dodatne opreme svetlejši, bolj privlačna in praktična. Vidiš, na primer, tople pletene cap ni le toplo v hladnem vremenu, vendar se bo elegantno kakršen koli način, in široko krajci slamnik bo dala nepozabno romantično razpoloženje in varuje pred žgočim ne.

Na tej točki boste morda rekli, da, in brez pokrivala ne moremo storiti! Ko ženske klobuki, in postopek ustvarjanja, in nošenje šteje oblika umetnosti. Obstajajo posebne kape za neporočenih deklet, modeli za poročene ženske in vdove, tudi za ženske. Dolžina traku, čipke, barve, širina in višina področjih skupne kmetijske politike - je bila naslikana na strogi kodeks oblačenja, ki se takrat modne ženske.

Mimogrede, klobuk modni spremenilo v tem času vsako leto, včasih tudi vsako sezono, kartonske škatle s naimodneyshimi klobuki so pogoste potnike v trenerja in na ladjah, ki so poslani iz modne trgovine s klobuki njegova prihodnost ljubico. Klobuki so bili obvezni predmet ženska oblačila na približno 20 let XX stoletja. Z izginotje modni klobuki dame modni izgubil del ženskosti in čar.

Ampak na srečo oblikovalci ponovno obrnili pozornost na rafinirano in elegantne klobuke, in že drugo sezono zapored, vse dame na svetu show off v slame klobuki in kape in krpo! Kot za druge modele, klobuki, lahko mirno rečemo, da so spet v modi. Skoraj vse znane blagovne znamke je danes menijo, da je dolžnost, da v svoje zbirke, pa naj gre za jesen-zimo ali spomladi in poleti, klobuke za ženske.

Topla pletena kapa trajaNjihov osnovni stil - športen in športna: cap, od klasičnih do reperskih, kape, klobuki Panama, baretke, kape, pletenine cap, klobuki z earflaps in še veliko drugih modelov in raznolikost. Glede na to, da za vsak letni čas je naglavno okrasje, proizvajalci pobral nekaj tkanine in materiali.

Na primer, ženske klobuki za toplo sezono - klobuki, kape, klobuki Panama, itd - Ali je iz tekstilnega materiala ali mrežo za prezračevanje lasišča. Za hladno sezono - pozno jeseni, pozimi, zgodaj spomladi - klobuki so izdelane iz bolj trpežnih materialov: volna, akril, krzno, usnje itd Ti materiali ohranijo toploto dobro, ampak zato, ker bodo prijetno in udobno, in slabo vreme v jeseni in pozimi mraz.

Wear klobuki in kape, klobuki in kape Panama - in boste vedno videti elegantno in moderno, in kar je najpomembnejše - udobno! Pri 100! Na podlagi gradiva www.wildberries.ru

traja klobuk, pletenje