o pletenje

 

Ljubim klobuki z ušesi

I love kapo z ušesi, tako da je oblikovanje shemo pletene Kape z ušesi so me kar nekaj časa. Jaz pletene klobuk na delovnem mestu in prosil prijatelja, da Liveinternet, ki so vedeli, da uživam pletenje klobukov. Pletene kape delam veliko modelov in vse, kar sem prišel gor s pravim sam v procesu parjenja.

Pokrovi, povezane s to shemo v  različne barvne variacije je bil nekoliko, in sicer, tri po naročilu (vse različne barve) in eno za mene, seveda, je najsvetlejši.  Zame je ta proces je skoraj kot čarovnija, na prvi nikoli ne veš, kaj dobiš. Torej, včasih popustite pokrov del je povezan, če to ne bo všeč. Ne maram, da pletene kape za ready-made programi.

Od rojstva povsem edinstven klobuk v mojih rokah je skrivnost kreativnosti, užitka, ki ne želim, da si prikrajšati  Torej, če ste pripravljeni ponoviti te izkušnje pletenje klobuki z ušesi in kravato se klobuk s puhasto beli top in ušesi, kot sem jaz, boste potrebovali:

70 gramov maščobe, bele preje (volna z akril) in 50 gramov puhasto preje trava bela napere 6  Najprej morate izračunati število zank, ki temelji na debelino preje in obseg glave. Imam 85.  Rabite bela gume preje tie blade višino 8 cm potem pletene trave in veljajo Podveza, kot trava pletene bolj kot katera koli druga preje.

Provyazyvaem 4 serije obraza zanke in začetek zmanjšanje za 8 zank v vsaki vrstici enakomerno. V zadnjih nekaj zanke se lahko zbirajo z iglo.  Potem pletene ušesa in zadnji pokrovček (kar je več od vratu), so pleteni skupaj. Prejemanje 50 zanke belega preje in kravato elastiko 2 cm

Po povprečno 12 zank blizu. 19 zank iz ene strani, da se odstranijo pin.  Na drugi strani 19 zank naprej tie elastiko.  Provyazyvaem 2 cm belega preje, nato pa namestnik v 2 niza belih 2 niza trave preje. Torej, pletene 15 cm potem treba odšteti rob ušesa, da bi jih Punačak. V prvi vrsti plesti z obema robovi dveh zank skupaj v naslednjih treh zank skupaj.  Nato zaprite preostala STS.

Potem samo pletene drugo oko.  Sew vrhu in na dnu kapo z ušesi.  Vezava hook bari brez yo vse cap na robu v dveh vrsticah. Nato lahko povežete cup trave cvet in jih šivanje na ušesa z biseri ali biserno gumbov.

Tu so klobuki z ušesi, povezana v isti sistem, vendar v različnih barvah. Toni preje je lahko veliko trave združeni v nepričakovane kombinacije barv ali izberite ton v tonu.  Eden od mojih bralec Irina Filatova iz Rige, pleteno kapo za hčerko na moj opis in me je prijazno poslal slike klobuk.  Hat Izkazalo se je nekoliko drugačen, a zelo srčkan!

Hči Irene živi daleč stran in je bil posnet v ta klobuk. Mislim, da bralci bi bilo tudi zanimivo videti slike klobuki in ugotovite, kaj točno se je spremenilo v model Irina.  Tukaj je tisto, kar piše, je bila pletenje klobuk: Knitting začel z Podveza ušesi, nato pa rahlo zaokrožena proti tilniku in cap. Vse zanke zbrane na enem iglo in pletene krono, izmenično Podveza in stockinet.

Je izdelana podlaga. Potem sem vezana kljuko na robu trave glave in sukanec * *.  Tako je v tem utelešenju, cap ujemajo s celotnega kroennymi ušesa, še bolj udobno kot jaz. Poleg tega, Irina dodatno krasijo pom-poms in kapo, ki za ušesa godala (v hladno, je zelo dragocena!)

Hvala Irina za več idej in fotografije!  Zelo sem bil vesel, da je nekdo drug prišel prav po mojih izkušnjah. Na podlagi gradiva

cap, pletene kape, pletene elastična, yo, pletene shemo, yo