o pletenje

 

Hat z ušesi

kapica z ušesi yoTo hat fit ravno na obseg glave, višina od vrha čela, vrat in ušesa. V tem zimskem cap bo udoben za starejše ljudi. Za izven sezone lahko tudi veže cap več kot spogledljiva nogavice slog pletenje ali luči aktualne informacije. Knitting napere klobuki z ušesi. Začnite plesti z ušesi, tipkanje v napere 3 zank. Nato v vsako vrstico dodamo na osebni na obeh straneh, po dveh zank. Žuborenje vrstic brez provyazyvayte povečanj.

Torej, pletene, dokler je širina oči ne bo enaka 14 zank. Samo tie drugo oko. Klen tako uho zanke povezavo zrak, pobral potrebno število zank v temenske in prednjih delov. Loops z okroglimi ušesi, povezovanje in Tie 10-12 cm, nato pa razdeli zanke od 8-10 enot in na koncu vsakega dela vzeti na zanko na vsakem koncu vrstice. Preostalih 16-20 zanke zbirajo na iglo in potegnite tesen v notranjost.

Edge klobuki tie kvačkanje eno vrsto stolpcev, ne da bi yo ali čipke. Te kape lahko okrašena z pletene vrvi v obliki trakov, ali so lahko velike, povezana in dva dolga ušesa, kot šal. Posebej za vas, P. Pletene z veseljem materialom hobi-rukodelie.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kopalke
  2. Pleteni škorenjčki - prvi čevlji otroka

zanke, pletenje, yo, pletenje, yo, je govoril