o pletenje

 

Klobuki pleteni

Klobuki pletene traja

jesenskem in zimskem času - čas, ko razmišljamo o tem, kaj moramo odložil za zaščito las in zelo vodja hladno? Tudi vem, da če glavo toplo, nato pa se bo zamrzniti precej manj - večina toplote gre skozi to. Novo jesensko-zimsko 2010-2011 modni oblikovalci ponujajo veliko izbiro klobuke za vse vremenske in slog. Pleteni kape.

To sezono, to pletene kape, vendar, kot v prejšnjih sezonah, so v modi.  To Ribja mreža, namenjeno za toplejše klobuke, pletene kape in barvita. Posebej pletene kape so v modi imitacija ročno pletene.  Kape s earflaps.

Težko predstavljati brez zimske kape-ushanok.  Te kapice popolnoma zaščitijo ušesa in glavo od zamrznitve hladno. V novi sezoni, kot kape spet pomembne.  Uporablja se za njihovo izdelavo kot naravno in umetno krzno.  Fur klobuke.  Fur, v novem jesen-zima 2010-2011, najbolj modno material. Torej očarala s krznom moda ne plača pozornosti in klobuke.

Zvezek krzno baretke, cap. Ali pa majhen, tesno prilegajo glavi in ​​zapiranje ušesa.  Klobuk.  Hat - najbolj elegantno klobuk, ki daje ženski čar.

Seveda v tej sezoni, se oblikovalci ne ostane brez nadzora, to naglavno okrasje. Ustrezne - široko krajci klobukov v slogu Mary Kalos.  Deep - oblikovan kot moški.  Ali bolj izvirno: lončke ali valjev.  Alain Sazonov, zlasti za LadyOk. Na podlagi gradiva ladyok.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Fashion Knitting

traja cap, openwork pletenje