o pletenje

 

Pletenje po naročilu

Knitting, da bi Če ste mlada mamica, ki išče dodatne prihodke, je najbolje poiskati vir dohodka med hobiji in zanimanji. Konec koncev, za vsakogar, ni skrivnost, da je idealno službo, katerega izvedba je zabavno!

I, na primer, s približno petnajst let strastno rad pletenje. Sprva sem bil pletenja samo kavelj, in je bil večinoma različne stvari, kot so ovratnik čipke in salfetochek vseh oblik in velikosti. Ampak, ko sem imel potrpljenje in željo, da zagotovijo, da vyvyazat prvo resnično velika stvar, da je malo star topic.

Občudovanje vseh sorodnikov in prijateljev opravili svoje delo, in sem šel na poti kot ustvarjalca pletenega blaga. Knitting o vrstnem redu je treba priznati, da nikoli nisem mislil takšne oblike zaslužka, kot so pletenje po naročilu. To je bil moj hobi, ki je prav tako vam omogoča, da posodobite svoje garderobe in izgledaš v najbolj minimalnimi stroški.

Čez čas sem se naučil plesti in pletenja, precej širi svojo paleto vzorcev in tehnike pletenja strojev. V moji omari poravnane neverjetno jakne in puloverji, pletene mini-obleke in celo dveh elegantnih jopico.     Toda kako, da ti njegov hobi vir dohodka, sem mislil, šele po rojstvu. Saj ne, da denar v družini ni bilo dovolj: po vsem, dober mož zaslužil, in bi lahko z lahkoto podporo družine.

Vendar pa nisem vajen, da odsotnost lastnega zaslužka, tako začela iskati alternative. In je bil eden izmed njih ravno pletenje po naročilu. Knitting o vrstnem redu sem začela, seveda, z oglasi. Približno deset objavljene na internetu na različnih lokacijah. Še vedno je približno pet različnih dnevnih časopisov: to sploh ni, po vsem, je to najboljša internet! In tudi povem svoje prijatelje, da se odločili, da gredo pletene po naročilu.

Trnki in igle vseh velikosti, sem imel dolgo časa, vzorci in revije z modeli so bili tudi prisotni.     Ne samo, da je bilo dovolj kupcev. Toda v času, ko so se pojavili! Sprva se imenuje mlado dekle, ki "ni vedel, kaj hoče, ampak v večji ali ki niso imeli."

Sem jo povabil v svoj dom in pokazal nekaj svojega ready-made modelov. Ona je še posebej všeč obema Ribja mreža bluzo in ji odredil nekaj podobnega do njih, ampak v drugi barvi. Razpravljali smo o ceni dela, in sem pojasnil, da stranke, ki je zaželeno, da se nakup preje za ta izdelek.     Tri dni kasneje je prinesla stvari, in sem šel na delo.

Pletilni , da bi tu, je nujno, da se spomnimo zelo pomembno prednost, še posebej pletenje doma. To lahko storite le, ko se počutite udobno, na primer, ko otrok zaspi ali nekdo iz družine, bi igrali z njim. Izberete lahko čas in tempo dela, da ne bi pnevmatik preveč, in da bi lahko sam počitek. Potem bo vse, kar je izkazalo, v redu!

Knitting, da to, da je po dveh tednih moja prva stranka vrnila za njeno bluzo. Pletenje pletenje po naročiluBila je navdušena! To dekle je kasneje postal moj najljubši zakazchica. Čeprav naš okus za modo je sovpadlo, ona vedno mi je dal prosto pot, zaupanje moje vizije prihodnosti stvari.     Vendar moramo priznati, da niso vsi kupci tako zveste in neproblemny.

In to postulat potrjen Second, ki se je pojavila teden dni po zaključku prvega reda. Kljub temu, da sem bil popolnoma izpolnjuje vse njene zahteve za prihodnje pulover, ne na koncu, kot način, je sedel na njeni sliki. Jaz sem izredno občutljiv na kritiko, in, čeprav je na splošno stranke me je, kot stvar, jaz sem še vedno zelo zaskrbljeni glede tega, tako levo ona ni povsem zadovoljen s svojo podobo.

Knitting, da bi ob tej priložnosti bi vam svetoval, da vedno razložiti, da vaše potencialne stranke bo videti, kot to ali ono stvar. Nekatere stranke so ponavadi izberejo stilov, da ne bo ustrezal. Na primer, lahko namesto Punačak ženska, vas prosimo, da tie občutljivo tesen preje pulover, biserna. Prosto za njihovo odpravo ter jim svetovati primernejšo rešitev!

Zato, ker na koncu zadovoljni zakazchica zagotovo vrnitev na vas za nova stvar! Takoj ko sem dobil nova naročila, sem se naučil plesti bolj samozavestni in bolj samozavestni.

In sem imel nekaj rednih kupcev. Knitting, da bi drugo praktičnih nasvetov iz vseh vrst preje, ki sodi v tvoje roke, Tie majhne vzorce preprosto viskozne ali drugačen vzorcev, o velikosti desetih deset centimetrov ali malo več. Vzemite majhen vzorec takšnega imenika in vam bo veliko lažje razložiti zakazchica bo izgledal tako, da je preje ali v obliki končnih stvari.

Poleg tega, vizualni modeli imajo vedno večjo verodostojnost s potencialnimi kupci. Zdaj minilo več kot dve leti od takrat, kot sem obvladal pletenje po naročilu. Res mi je všeč ta način privabljanja prihodkov.     Včasih moram opozoriti strank o dolgoročni uspešnosti naročil, kot je čas, ves čas ni dovolj, je pa res veliko predlogov.

To je še posebej očitno v začetku vsake sezone, ko je skoraj vse ženske želijo obnoviti in dopolnitev vaše garderobe. Knitting o vrstnem redu, ne bi smeli bati za delo z novimi materiali in modelov. Če vaše izkušnje, vam pove, da je nekaj podobnega ste storili, lahko zagotovo poskrbel za to čas. Toliko bolj, ker je pletenje zelo koristno, saj lahko vedno raztopi slabo element izdelka, da ga kravato še enkrat!

In ob istem času in nekaj prakse pri izvajanju novih tehnik. Torej, veliko sreče v svoji novi prizadevanjih! Na podlagi gradiva otlichnica.com

Podobni Prispevkov:
  1. cap

občutljivo, obleko, igle, vzorec, pletenje