o pletenje

 

Knitting jakno

Uporabite pet kratkih         napere, ali eno krožno iglo, dial         primarnega kroga se lahko kateri koli od podatkov         načinov. Krog se oblikuje         provyazyvaniem prvi vrsti. Pletilke jaknoČe         Stocking krog vzorec izvrši v         ki je na obrazu (zunanji) strani         samo obraza tečaj, pletene vse vrstice         obraza.

Če želimo plesti v krogu         vzorcev na podlagi sheme, tudi v vrstah         programi pa morajo plesti, tako da         ohranjena struktura vzorca.  To je         zanke, da se pri izvaja na vzorcu         two napere mora vežejo na shemo         celo nekaj obraza, ko pletenje na         naokrog in Žuborenje         ravno nasprotno.

Ampak takoj, ko pletenje s         krog je pokvarjen, in več         series gremo nazaj (na primer,         s pletenjem v krogu mora biti v         urediti določeno lokacijo za rez         strele pulover z rokavi Raglan)         ne bo pletenje v krogu, in         običajne pletenje, kot sta napere. V         tem primeru, ki v St st,         celo serijo (napačni strani)         provyazyvaem Žuborenje zank, in,         opravljajo vzorec na osnovi sheme, tudi         series (napačni strani) za pletene         sheme.

Kaj je naslednje, potem niz         Število primarnih zank  Na nek način smo         pred dogodka, temveč postaja         nekatere informacije         upravičuje.  Tečaji začetne serije         nabrane na katerem koli igle zgornjih podatkov         načinov, da začnete provyazyvaem         Glede na to, kar smo         v resnici, bo         opravljati.

Če bomo tie polici         in zadnji del suknjiča, ki se začnejo na dno         zaključna trak, elastiko, nato pa         prvi vrsti začeti pletenje obraz,         seamy ali k2, Žuborenje dva.         Če začnete v St st, prva         številko in potem vse čudno pletene vrstic         obraza zank, in celo -         Žuborenje.

Kot, da različno obravnavo         vzorci različnih operacij         se bo povečala v odvisnosti od         na sliki.  Zato, preden         premik od začetne niz zank         Število k Pletilni, moramo spoznati         s tehniko posameznega         pletenje tehnik         zaporedju, v katerem so         so navedene v tabeli legenda.

Pletilni zaposleni iz zanke         premaknilo iz desno roko na levo,         ga hranite s palcem in srednji ter         kazalec na prst ji         malo podpore.  Pointing         prst deluje kot regulator         vzrejo gostote (če potegne nit         zanke pride bližje in obratno). V         desni strani igle vzeti drugega;         da ji palcem in kazalcem         prsti, prsti govoril samo         malo podpore.  Sedaj lahko         za začetek ... Na osnovi materialov iz

shemo, vzorec, loop iglo