o pletenje

 

Boljše da začnete z pletenje vzorcev različnih vzorcev

Bolje je, da začnete z pletenje vzorce, vzorce različnih pletene kopalke

Začetniki pletilje na igle, da začnete z vzorci različnih pletenje vzorcev (ki smo jih predstavili veliko izbiro vzorcev - žakard, Ribja mreža, iz vesolja, s pretokom zank, različne vrste gume in mnogi drugi) ki je vključevala podroben opis ali diagram, in včasih tako pritrjena na sistem, so navadno simboli, se boste naučili razlikovati med njimi, kar je najpomembneje, izkušnje, potrpežljivost in trdo delo

Za mnoge, problem je, nogavice, poseben problem -.. je vyvyazyvanie petami, toda verjemite mi, ni tako strašno, kot se sliši, da poskusite in se prepričajte sami.  Še naprej je treba pletenje kape, baretke, šali  ali palčniki - preprosto, koristne in potrebne stvari v zvezi s seboj ali ljubljene, ter pletene za otroke, na splošno je užitek in veselje, vam bo prinesel svojega otroka, verjemite mi.

Mastering napere, ne morete živijo na rute, lahko ponudi povezavo nezahtevne  telovniki, bezrukavochki naper  .  Do poletja Privoščite si top, padec -  lep plašč.  Kako čudovito Uživati ​​v kaminu ali preprosto na kavču gleda televizijo v vaš najljubši topel pulover, niso prikrajšani pozornosti, in drugo polovico, s uma, da so močni, a še vedno zahtevajo več skrbi za otroka.  Krila in obleke  ali sundresses povezane napere  In celo openwork vzorec, na splošno občudoval, ki je opustila tako lepoto.

Vse je v vaši domišljiji.  Za ljubitelje pletenih oblačil ima veliko različnih modelov različnih jakne na katero koli velikost, slog, kot tudi z opisom in priporočila o preje, naperami.  Za mlade in drzne so modeli pletene kopalke , tukaj boste natanko eno in samo med sončenje in počitek.  Bolero, Schrage  - To je v modi, praktična, pomembnih v vsakem trenutku.

Različni modeli jakne, povezanih krakov  Se ne bo pustil ravnodušne, boste morda želeli, da ga kravato vse naenkrat.  Zdaj je zelo v modi, da so pletene dodatki, kot so  vrečko ali dežnik ali pas (ja, to je pas - lahko je tudi pletene).  S povezovanjem igrača vaš otrok bo prejel zahvalo od njega, je postala priljubljena za njega, saj v njem toplino in ljubezen za mojo mamo (in morda očka, po vsem, nekateri moški pletenje).

Give udobje in toplino lahko  v zvezi s pletenje šali, stoles  s, mimogrede, veliko darilo za vsako žensko, še posebej, če sama ne ve, kako plesti.  Preprogo ali odejo ogrinjala na pohištvo  plenice ali namizni prti, če ni v stanovanju, vsaj v državi - samo magic in junaštva craftswomen, saj je veliko in zahtevno delo.  In če imate hišne, na primer psa, zakaj in ne nosite?

Tie bluzo ali obleko,  nogavice in celo hlače, gledal vaše hišne bo preprosto otpadno.  Zdaj veliko možnosti v smislu informacij (internet, revije, knjige in priročniki na različnih pletenje), orodja in preje za vsak okus in proračun, samo vedeti, kaj hočeš, vendar ne odpravil vse, kar je v trgovini v vrsti. Na podlagi gradiva

Šara, . kopalke, baretko, pletenje, pletene kopalke, yo