o pletenje

 

Amigurumi kvačkanje sheme

Amigurumi je pletenje drobne nagačene živaliPletene amigurumi vzorce na zelo enostavno. To je veliko težje razumeti sistem sam. Menimo, da tri možnosti - besedni opis ruske, sheme tabel in številk, in japonski programi v slike. Začnimo s preprosto razstaviti - za kompleks. Opisi v ruščini je najenostavnejši in najbolj natančen opis. Za začetnike je najbolje, da začnete z njimi.

Na srečo, Internet ni le smiselno opis lepih igrač, pa tudi podrobne razrede master s fotografijami in pojasnila. Kako brati podobno shemo? Detajl igrače lahko začne na dva načina:

1. amigurumi obroč (ki se lahko vežejo na več načinov, vendar ponuja amigurumi.com.ua začnete z dvema EP in drugi off kavelj provyazyvat 6 sc, potem lahko začnete vleči nit zapreti luknje, ko se je nenadoma pojavil) 2. število letalskih zanke, ki se pretvori v ovalni pletene krožni vrstic.

Torej, če je pisano: "2 B in 6 sc v drugem od hook" - normalne vrednosti, če pa pravi: "Tip B 6, pletene 4 sc, od drugega kroga na kljuki ..." - je ovalna (to je pridobljen iz krožno pletenje vrhu in na dnu verige zank zraka). Drugi način je najbolj pogosto uporablja za noge in vsaj - ročaji (lahko pa se na enak način, povezanih z glavo in telo, in druge podrobnosti).

Ko amigurumi prstan pripravljen (to je pogosto line 1., čeprav je včasih Švalja upoštevati prvih dveh zank pri 1. in 6 sc 2 m), korak naprej. Pomembno je, da bodite pozorni na številke, ki so navedene na koncu serije v oklepajih. To je skupno število zank, ki bi se moralo zgoditi. Na primer: 1. vrsta: 2 tipa B in pletene 6 sc v drugi zanki iz kljuko [6. 2. vrsta: * povečanje *. * Ponovite 6-krat [12. 3. vrstica: * 1 sc, povečanje *. * Ponovite 6-krat [18.

To je, 1. vrsta - to prstan amigurumi. 2. zapored - šest povečuje (6 sc, ki so bili že + 6 = 12 sc od povečanja). To pomeni, da v drugi vrsti bi morali dobiti 12 zank, in pravi, kaj se je število v oklepajih. Tretji vrsti smo bili zavezujoči za vsak drugi zanki prirastka (tj. več kot šest od povečanja: 12 + 6 = 18). Vendar pa upoštevajte, da v nekaterih opisov prve vrste ni mogoče prezreti.

Največ težav se pojavlja na začetnike, ko gre za pletenje v krog povečuje in brez ubavok. Pogosto te serije predstavljajo Švalja, kot je "brez sprememb". To pomeni, da mora vrstica enako število zank, kot je v prejšnjem (ki je neobvezno in pove, število v oklepaju). Toda mnogi ljudje razumejo kot "pletene na enak način kot prejšnje serije", tj povečati.

Kot rezultat, je namesto zaokrožen del pridobljene ... val ali cvet. Da bi se izognili zmedi, v zadnjem času na mestu, ki smo je navedeno v sistem, namesto da "brez sprememb" - ". Sc v vsaki sc vrti v krogu" To pomeni, da število poveča in brez ubavok. Bodite prepričani, da uporaba marker za pletenje (lahko je pin ali obarvan nit, ki bo zaznamovala začetek serije).

Hvala za njo, ne boste nikoli izgubili začetku in koncu serije, ne dobijo zaljubljen v številkah, in zato - si prihranimo čas. Prav tako so težave z oznako ponovitev. Lahko je oklepajih ali zvezdice. Na primer: 3. vrstica: * 1 sc, povečanje *. * Ponovite 6-krat [18. 3. vrstica: (1 sc, povečanje) 6-krat [18. To sta dve črkovanje različic istega pomeni, da je kombinacija enega stolpca brez yo in eno mora pridobiti plesti 6-krat.

Načrti v tabelah in številke, na primer mize - prav tako ni nič nenavadnega. Preberite si jih težje, vendar zelo resnično. Res je, da ne moti malo izkušenj na področju pletenja amigurumi. Tabela je sestavljena iz več stolpcev - število sob in število zank, ki naj bi na koncu dobili (poglej sliko 1).

To je, če je element začne z klasično 6 sc, potem naslednji (običajno) število zank v vsakem naslednjem zapored se bo povečal na 6 zanke: 12, 18, 24, 30 ... Če pletenje začne s 7 zankami, nato pa - 14, 21, 28, 35 oziroma (to je v 7 zvišanja v seriji). Vendar pa, preveri vse podrobnosti s fotografijami, kot noge, bodo verjetno začeli z verigo zraka zank. Complex dele, kot so noge in gobec, vyvyazyvayutsya nekoliko drugače.

To je, v teh primerih pogosto ne morejo biti enotna in ubavok povečuje. Za noge december ujemajo s samo eno roko, ki pomaga oblikovati nosochek. Če je to mačka na gobec, ali zajec, bodo pridobili le pojdite na vrh nosu, da bi pravilno obliko. Če pletene teh predmetov, in lahko ročaj nalogo.

Ampak, če nenadoma ne deluje, lahko prosite za nasvet tukaj. Japonski sistem v Pictures To je najbolj kompleksnih sistemov. Lahko pa tudi naučijo brati in razumeti. Seveda, znake, ki jih je malo verjetno, da se naučijo, ampak enostavno tie igračo. Japonski sistem je zelo podoben shem v tabelah, ki smo razpravljali zgoraj.

To je, Japonski da sistem sam v simbole in tablici naslednje: prvi stolpec je število vrstic (beri od spodaj navzgor), drugi je končno število zank v vrsti. Pomembno je, da uporabite kot tabele ali grafikon v črkah. Najpogosteje, japonski igrače so dokaj preprosta in prirastek-december so enotni. Kljub temu, da bi se izognili napakam, je bolje, da preveri sistem. X v diagram je sc, tek na prirastek klopi, križ v Tog hiši.

Sistemi so lahko tudi pisane (ko del telesa vyvyazyvaetsya dva ali celo tri barve). To je označeno na grafikonu, v znake. Kako prepoznati, kjer nekatere dele telesa? Oglejte si slike same igrače. Najpogosteje, igrače ujemajo z glavo je največji kos. Feet in repi so najmanjši in tanke.

Če priključite vse podrobnosti o shem, bo proces ne bo več tako težko ugotoviti, kaj in kje. Ampak, če niste prepričani v svoje sposobnosti, poskusite iskanje po internetu japonski prevod programov, večina od njih so že v ruščini. Poglejte sliko 2. Na sliki je označen sheme znakov. Tukaj se uvršča z dodatki (6 vrstic). Številka 2 se označi del, ki gre brez povišanja (sc okoli - 3 vrstic) in nato - z december (4 vrstic).

Številka 3 označeno število vrstic v tabeli, jih je treba upoštevati od spodaj navzgor. Slika 4 - število zank v vrsti. To pomeni, da na osnovi te sheme sklepamo, da bi moral biti eden se začnejo z obročem amigurumi, v katerih 7 sc, še naprej enotna nadomestila (7 zapored). Od 7. do 9. serije pletene sc okoli, od 10. - do ubavok do 7 v vrsti.

Glede na materialih amigurumi.com.ua

vezje zanke, yo, yo, plesti