o pletenje

 

Pleteni mehke igrače

Ni dvoma, da mnogi od nas pozoren na drobne pletene male živali, ki se uporablja kot obesek za ključe, ki visijo na telefonu, okraski za nahrbtnik ali torbo. Ali pa so vam na voljo eno od njih, kot spominek, majhne ali predstavitve, ki so nekaj prijateljev na policah in v cvetlični lončki živi celotna družina teh bitij gibljejo.  Tudi tiste, ki niso seznanjeni z njimi, na sestanku ne bi ostali ravnodušni.

To je nemogoče, da ne, da pogled na čustva dotika nagobčniki, inteligentni očmi, drobne tace in repi. Call teh fantastičnih bitij amigurumi.  Amigurumi (v japonščini pletene mehke igrače), ni le lepo Nakit, japonska umetnost kvačkanje majhne igrače.

Sprva so upodobil znakov izjemno japonske risanke, ampak sčasoma postal inkarniranega izmišljeni ali dejansko živali, žuželke, moški. Tudi nežive predmete so oči in nos: pripomočki, hrana, sadje, zelenjava, rože, najbolj priljubljena oblika je danes postal keksik.  Trenutno amigurumi zelo pogosti v Ameriki in na Japonskem.

Skoraj eden od treh japonskih uživa ustvarjanje luštna krohotulichek.  V državah Skupnosti neodvisnih držav, te vrste umetnosti še ni hype, ampak kot je hobi postala zelo priljubljena.  Igrače so običajno 5-7 cm v dolžino pletene, vendar pa so precej tiddly do 1 cm  V ostalih zadevah, obstaja neka standardna, glavna stvar, ki je bil mali postavi v dlani.

Amigurumi, sestavljena iz ločenih delov, kvačkani v spiralo. Polnjene z vato, ampak pred kratkim začeli uporabljati najrazličnejših materialov: sintepon, pena, holofayber, plastične ali steklene kroglice, itd Stitch podrobnosti, da med seboj še vedno ali pa uporabite posebne tečaje. Švalja dobil roko sklepih uporablja namesto navadnih gumbov.

Struktura amigurumi nesorazmerna, vodja okrogle oblike, velikosti, veliko večji vse druge dele telesa.  Body, pogosto pritrjena na valjaste oblike in pod pogojem, z majhnimi rokami, noge in rep. Treba je opozoriti, da gre za tradicionalni velikosti, vendar ne nujno samo z opazovanjem, kot so igrače, sestavljen iz ene same glave ali glave z prišit na noge.

Če imate željo, za povezavo takšnih self-hrošči, kopanje na internetu, boste našli dovolj shemo s podrobnim opisom, kot tudi mojstrske tečaje prikazano korak za korakom navodila.  Kako začeti, pripravo volne ali prijeten bombažne preje barve.  Začetniki bolje pletene iz preje povprečna debelina.

Čez čas, saj se bodo pridobila z malo izkušnjami, lahko nadgradite na puhast buklirovannuyu teksturo ali ustvariti olajšave in raztrgan otroke.  Izbira hook, Ne pozabite, da mora biti njegov premer manjša, kot je običajno potreben za to vrsto preje. Tako boste dobili bolj gosto tkanino, brez lukenj, skozi katere nadev ne bo lizal.  Podrobnosti so pleteni v spiralo, tako izognili nepotrebnim šivi.

Provyazyvayut glave od vratu, trupa duhovnikov, noge od stopal in dlani od zapestja. Eden naj se ne začne z obročem iz zraka zanke, in uporabljati dual-ring nit je rana okoli prsta dvakrat in vezani off s šestimi stebri, nato pa nežno zaostrila. Na ta način lahko izognili luknje.  Potem lahko dobite v drugi vrsti.

Performing potrebne dodatke in odštevanje, boste dosegli želeno obliko: stožčaste, ovalne, okrogle.  Po končani vsi podatki, ki jih potlačimo pripravljen material.  V noge lahko postavite steklo in plastične kroglice, in trupa in glave, potegnite na škatli izpod čokoladnih jajc.  Da bi ravnovesje, dal lutka v sredstvo tla tehtanje, na primer, mineralne kamne.

Sew vse podrobnosti in skrbno Podvrnuti konča štrli ven v niti.  Vezenje, pripravi ali lepilo oči in nos. Okrasimo s prihodnjo hišne kot poziv domišljijo.  Po pridobitvi zadostnih izkušenj, mnogi so se začeli storiti amigurumi profesionalno.

Da bi olajšali proces, bolje izkoristiti prazne, ki so skupek preprostih oblik iz vnaprej.  Ko pletenje, da se lahko kupec takoj predstavljate prihodnost lutka, izberite velikost, sliko, obliko. Z njihovo pomočjo, čim bolj zmanjša možnost napak in predelava primerov.

Create cute-Džidža knacks v medicini ni le prijetno zabavo, ta poklic je sloves kot terapijo pletenje. Pleteni polnjene igrače kvačkanjeNe zahteva veliko truda in stresa, ki se meri gibanje sprostitev in mirno, ter lepa stvar ali igračo z rokami zavezuje, očarljiv.  To je poseben antidepresiv, normalizira duševno stanje in čustveno ravnovesje, oseba dobi duševno počitnice.

Za izgradnjo, lepe, uporabne predmete zamenjati slabe misli prihajajo dobre volje in miru.  Upoštevajte splošno sprejetimi standardi ali ne sprejema nobenih pravil, ustvarite svoje, ali ne marajo, posebne igrače. Naj amigurumi art ugaja vas in vaše ljubljene sladko, malo patetično obraze.  Ustvarjanje, gradnjo, pooseblja in nihče ne bo ostal ravnodušen do vaše čudovite otroke. Na podlagi gradiva www.nadomu.com

sheme, kvačkanje, kavelj, kvačkanje, pletenje