o pletenje

 

Pleteni igrače amigurumi

Amigurumi pletene amigurumi japonska tradicija, ki jih odrasli za otroke. In  kvačkani amigurumi igrače so bile veselje ne le za otroke, temveč tudi njihovi starši. In kako bi lahko bilo drugače! Ker so tako srčkan!  Pleteni igrače amigurumi je ponavadi malo živali ali bitja vsaj malo podoben osebi, ali ima kaj opraviti s tem. Takšna je tradicija.

Tudi če igrača, povezanih z master  amigurumi ni niti živali niti človeka, je vedno žive objekt. Pleteni amigurumi kvačkanje igračNajveč animality izražena v prisotnosti oči ali udov, kot pri ljudeh.  Pletene amigurumi dal svetu več sto tisoč edinstvene medvedov, zajcev in drugih znanih in ne znanih pletene živali, ki segrevajo duše otrok so s svojo prisotnostjo.

Classic kvačkani igrače amigurumi različnih majhnosti in visoko stopnjo mehkobo. So značilna nesorazmerno veliko glavo in skupno "kavayny" (tj. "srčkan") videz.  Umetnost "pletenja amigurumi" pomeni bodisi pletenje in kvačkanje.

In če je ta pletenje igrače  amigurumi na napere, doma, je prvo mesto od dveh možnih, nato množično širjenje Art kvačkanje postala zelo priljubljena.  Najpogosteje so centralni igrač ustvarili posebej in potem pritrjena. Udi se lahko pritrjena na telo sklepov, da lastnik igrače bil mogli premakniti.

Čeprav so nekateri  amigurumi, brez udov by design, ustvarjalec celoto.  Material, uporabljen za prejo igrače.  Pletene amigurumi tradicionalna v eno smer v spiralo, kjer so krogi niso povezani. V pletenje, kot igrače, je pomembno, da ustvarite gosto tkanino je dovolj debela, da paket igrače niso ven ven.

Kot nadev za igrače zdi vlaknastih polnilo: vata, polnilo poliester, ali paralon holofayber.  Udi, da bi dali celotno amigurumi "naravnosti", bolj okoren. Seveda, ležaji ne skrivajo tam, vendar je uporaba majhne plastične kroglice za polnjenje notranjih praznin roke in noge popolnoma sprejemljivo in običajna praksa.  Amigurumi pletenje se izvaja s preverjanjem s shemo.

Amigurumi, shema  , ki so na voljo na World Wide, ta robot, in klasično malo živali, in povsem nepredstavljivo bitja iz pravljice, zgodbe in risanke.  Associate tako igračo lahko sami in potrebujejo samo, da se glasi priročnik in najti pravo mesto za vaš mali materiala mojstrovina. Seveda je zaželeno, da v tem trenutku je, da se lahko plesti. Otrok bo hvaležna!

To modelki iz naše galerije: Na podlagi gradiva

kvačkanje, pletenje, kvačkanje, kvačkana igrače, shema