o pletenje

 

Classic amigurumi

Preja 1.Lyubaya majhna debelina  2.Hook je treba njeno velikost tako, da se pri pletene sc so precej gosto tkanino brez lukenj  3.Napolnitel za polnjenje je lahko volna, paralon, polnilo poliester, holofayber, kot tudi steklene ali plastične kroglice za polnjenje okončine. Za obliko je trup ali glavo v redu škatla čokoladnih jajc.

4.Razlichnye okraski, potrebnih za znak.  Lahko se zgodi, gumbi, oči in nos so pripravljeni za odkup v posebnih trgovinah z blagom, za ustvarjanje mehke igrače.  5.Toniruyuschie sredstev iz označevalcev in barvice, da zelo ličila tega podvodok senci, blush, šminko in oči.  Kako povezati amigurumi na začetku niti, ki jih potrebujete, da dvakrat ovijte okoli prsta in kravato v šestem stolpcu, ki izhajajo obroč.

Potem morate potegnite konico z žarilno nitko, in ga previdno zategovanja obroč, zaprite luknjo. Nato morate plesti v krogu v spiralo. Zaradi zmanjšanja in dodatki zank na pravih mestih morajo biti del okrogle, podolgovate, koničaste, itd  Classic amigurumi fit enostavno in hitro, kar daje dovolj prostora za vašo ustvarjalnost. Experiment, kolikor je to mogoče in doseči uspeh.

Tukaj je nekaj nasvetov, ki pomagajo začetnikom doseči višine v najkrajšem možnem času.  Nasveti za pletenje amigurumi 1. Amigurumi so pleteni iz ločenih delov. Head (od glave do vratu), prtljažnik (od vratu do zadnjice), roke (od zapestja do rame), noge (stopala od osnove). Glava in telo sta skupaj združeni.

Za udobje, natančnost šivanje in prihranek časa, lahko na koncu parjenja z enakim številom stolpcev. To bo pripomoglo k dela brez nadomestila. (Glej Classic amigurumi yoslika).  2. Preden začnete vyvyazyvat prvi vrsti, da bodo vaši igrača ni luknjo. V nasprotnem primeru bo polnilo prišel ven v moji glavi ali igrač bo luknja.

Če želite to narediti, ga ne vzemite kot podlago za obroč zraka zanke, in dvojno-ring ali Magic amigurumi nastavljive zanke, na katerih podrobnosti glej drugi izdelki. In ne pozabite, optimalno število stolpcev v prvi vrsti 6.  3. Obstajata dva načina uravnoteženja lutko, ki temelji na njo anatomije. Uporabite lahko oboje.  Če je vaš igrače ima noge in rep, potem lahko dal, sklicujoč se na svoje noge in rep kot Tronožni blatu.

Ta metoda daje najbolj stabilno bazo punčko.  Če igrača nima repa sploh, ali brez okončin, prtljažnik na dnu tesnilo, naj čipov (steklene kroglice) ali mineralnih kamnov večjo težo. To je še posebej pomembno, če naredite majhen telo in veliko glavo.  4. Če ste pletene ves čas od ene debeline preje in pletenja ne spreminjajo gostote, je koristno, da bi vzorčevalnikov.

Vzorčevalniki (vzorcev iz angleške vzorca) je skupek preprostih oblik pred povzročil škodo, ki se lahko zbirajo na mizi postavitev za prihodnost lutke. To je zelo koristno, če pletene punčke profesionalno in da bi (lahko kupec takoj vidijo in ne morem predstavljati prihodnost lutka). Vzorčevalniki vam omogočajo, da izberete obliko, velikost, obliko in izjemno pomembno, da oblikovanje sooča igrače. Z njihovo pomočjo se boste izognili napakam in dressing.

5. Uporabljajte samo posebno polnilo za igrače!  Trim tkanine, preja, naj gredo na majhne obrti ali v smeti. Hollofayber, komforel sintepuh in pustite, da igrača, da enakomerno zapolniti, ne prekratek.  Poskusite različne vrste nadeva, prochustvuyte material. To vam bo omogočilo, da ustvarite različne učinke in dviguje raven kakovosti in izdelave.

6. Vsi konci niti v pryachte igrače, in pri menjavi barve ne tie vozlov. To je stvar videza in kakovostne igrače.  7. In zadnja. Uporabite svojo standardno prtljago.  V mislih imam tiste spretnosti, ki boste izvedeli za vse življenje. Ali je to Živeti čutil, design vezenine, čipke ali moda.  Ne priznavajo kateri koli od pravil v konstrukcijo in ne poslušaj tistih, ki jih dajo pravila (razen če seveda to ni stranka ali stranke), so le ljubosumni.

Lahko Amigurumi vedno uporablja kot način odmika od splošnih pravil, le poskrbite, da kakovost ni stradalo.P  Amigurumi so običajno povezane kvačkanje preje. Razliko od zahodnih slog pletenje, pletene igrače iz spirale, je serija ni povezan.  Ko pletenje ima manjši premer hook za to vrsto preje, da ustvarite gosto tkanino, ki ne pridejo ven skozi tesnilo.

Amigurumi so sestavljeni iz delov, ki so pletene, polnjene in sešiti skupaj. Deli igrač - ponavadi prevelike okroglo glavo, cilindričnega telesa, rok in nog, ušesa in rep (po potrebi) in okraskov. Ko je polnjenje konchnosti napolnjene plastične ali steklene kroglice, ostale votline polnjene s polnilom vlaken (sintepuh, polnilo poliester, hollofayber) Včasih, za ustvarjanje ušesa, obraz, nos, ali z uporabo čutil, volnene tkanine ali čutil.  Od teh materialov, kot je mogoče, da se okraski za amigurumi. Na podlagi gradiva moikompas.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pletilni pinetok

kavelj, yo, zanke, yo, plesti