o pletenje

 

Amigurumi je miniaturni nagačene živali

Amigurumi je pletenje drobne nagačene živali

Verjetno ste že srečali s to očarljivo malo mehke male živali z velikimi glavami dotika, so pritrjeni inteligentne oči in smešno noge in svoje repe na torbe in nahrbtniki, kot ključe in mobilnih telefonov, še posebej pogumen mali prijatelj visi na vratu ali pritrdite na klobuk kot ornament, in nekateri živijo doma, v cvetje na okensko polico ali na polici v dnevni sobi. Imenujejo se amigurumi.

Amigurumi ga pletene miniaturni nagačene živali, navadno s podobo koli živali, ki obstaja ali ne, in obdarjen s antropomorfna funkcije.  Prav tako je lahko različne vrste stilizirane Men ali celo nežive predmete, ki jih prejme bodo oči in ušesa avtorja in so postali zelo podobno človeku, priljubljena oblika "cake" s smešno privlačen obraz.

Od danes, ta slog zdi, da je že povezan, vsi liki iz priljubljene risanke.  Toda prvotno amigurumi iz Japonske, in jih upodobil znake, samo japonske risanke. Njihovo ime izhaja iz japonske zloženke, ki označuje pojem "pletene" in "mehke igrače". Praviloma amigurumi kvačkanje.

Toy je približno 5-7 cm (čeprav obstajajo otroci raste do 1 cm) in sestavljena iz ločenih elementov, kvačkane, prišite in polnjene med stacionarno ali povezan s posebnimi tečaji za igrače glave in noge lahko vrti v različnih smereh.  Glavni elementi so zaobljene glave, pogosto precej velik glede na velikost telesa, valjasto telo, noge ali roke in noge, morda, rep in ušesa, gobec, in različni okraski, ki so potrebni za znak.

Če želite ustvariti sliko, ki se uporabljajo kot oči in nos so pripravljeni za odkup v posebnih trgovinah z blagom, za ustvarjanje mehke igrače, in različne tonika dejavnikov: od označevalcev in barvice, da zelo ličila tega podvodok senci, blush, šminko in oči .   Če želite začeti pletenje igrače, ki jih potrebujete, da zaloge na preje pravo barvo in debelino volne in bombaža.

Treba je začeti s povprečno debelino preje, kot so volna, 400-450 m na 100 g. Skozi čas, učenje osnovnih tehnik, lahko poskusite puhasto preje, preje z boucle učinka ali travo za ustvarjanje raztrgan otroke. Potrebovali boste tudi hook je treba njeno velikost tako, da v barih ne pletenje yo Izkazalo se je precej gosto tkanino brez lukenj.

Za nadev igrače so posebne polnil, na primer, oblazinjenje iz poliestra ali holofayber, ki vam omogočajo, da enakomerno zapolni podrobnosti, kot tudi steklene ali plastične kroglice za polnjenje okončine.  Podrobnosti so pleteni igrače okrog, vendar ne pridružile uvršča, in pojdite v spiralo, s čimer se izognemo "šiv" na igračo.

Zaradi odštevanje in dodajanje zanke na pravih mestih morajo biti del okrogle, podolgovate, koničaste, itd  Začnite pletenje v krogu brez potrebe zaprtje verige zanke v zraku obroč, kot je običajno opravi s pletenjem ali plenice za zavijanje nit dvakrat shapok.Sleduet okoli njen mali prst in kravato v šestem stolpcu, ki izhajajo obroč.

Potem morate potegnite konico z žarilno nitko, nežno zaostritev prstan zato podrobnosti ne bo odpiranje, in še naprej plesti v spiralo, zaradi česar je potrebno nadomestila in december  S povezovanjem podrobnosti o svojih stvari in šivanje skupaj, lepo tucking konča znotraj filamenti.  Oči in nos so lahko primerni preje za vezenje ali barve, vendar lahko uporabite koščke iz usnja (izrezan iz njih desni del in mu daje volumen s svečo ali vroči plošči), ali kroglice, kroglice, kosov tkanine in druge ročno dobroto. Na podlagi gradiva moikompas.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pleteni

    yo, yo, pletene igrače, kljuke, pletenje